Epizód

ÉvadRészCímÍrtaRendezte
31. rész A tíz leghitványabb magyar TV-műsor
2021. május 10.

Epizódnézések

Lajos_Nagy_5
(nincs évszám megadva) · 3. évad 1. rész – A tíz leghitványabb magyar TV-műsor
pankannie 
2021 · 3. évad 1. rész – A tíz leghitványabb magyar TV-műsor
Leah 
2022. november 11., 13:07 · 3. évad 1. rész – A tíz leghitványabb magyar TV-műsor
Nihilchan 
2022. április 11., 23:55 · 3. évad 1. rész – A tíz leghitványabb magyar TV-műsor

Ezek a műsorok részben tényleg hányadékok, de kezd vicces lenni, hogy Puzsér Robi milyen mániákusan utálja Friderikuszt.

Blissenobiarella 
2022. február 4., 10:33 · 3. évad 1. rész – A tíz leghitványabb magyar TV-műsor
Ábel_Cseh
2021 · 3. évad 1. rész – A tíz leghitványabb magyar TV-műsor
Janeey
(nincs évszám megadva) · 3. évad 1. rész – A tíz leghitványabb magyar TV-műsor
Andaxin 
(nincs évszám megadva) · 3. évad 1. rész – A tíz leghitványabb magyar TV-műsor
lilithprince 
2021. augusztus 1., 09:56 · 3. évad 1. rész – A tíz leghitványabb magyar TV-műsor
Nihilchan 
2021. július 31., 12:14 · 3. évad 1. rész – A tíz leghitványabb magyar TV-műsor

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Azt hittem, sok mindent tudok majd ehhez a részhez tenni, de a műsorok jelentős részét nem láttam és/vagy nem is hallottam róla. Az viszont kiderült, hogy Oszi jó magyar mentalitással rendelkezve minden televíziós trash-t büszkén elfogyaszt. :D

10) Bödörék: Előzetesek alapján nekem nem tűnt annyira gáz műsornak, egyedül azért nem keltette fel a figyelmem, mert Stohl András szerepel benne. Szerintem itt Puzsér azért túlgondolta a magyarság kérdését; legalábbis a vidékiek vs. városiak mindig is poénforrásként szolgáltak.

9) Reggeli: Maga a műsor megvan, a formátuma főleg, mert anno nekem is kellett ilyet készítenem az egyetemen, de mivel reggel van, én meg dolgozok, körülbelül egyetlen részt sem láttam belőle, tehát a hitványságát sem tudom megítélni.

8) Friderikusz Show: Magáról a műsorról nem tudok nyilatkozni, nem az én korosztályomnak készült, viszont a műsorvezetőt kedvelem.

7) Ezek megőrültek: Ezt viszont néztem. Pákó kicsit sem volt szórakoztató, a bevágott, nőn csúszós játék pedig szánalmas, a hölgyeknek meg gondolom fájdalmas volt, de én anno remekül szórakoztam a celebek kárára. De ez tényleg tartalmatlan és hitvány, azt el kell ismerni.

6) Világpanoráma: Soha nem is hallottam róla.

5) Mónika Show: Popkultúránk és közös tudásunk harmadát adják a mónikás utalások, amiket még az is ismer, ki nem nézte a műsort. De mindenki nézte, mert poén volt. Nem értek egyet azzal, hogy hozzájárult a romák negatív megítéléséhez, mert nem csak romák voltak a vendégek, Oszi véleményét viszont osztom.

4) Való Világ: Az abszolút trash, ami azt az igényünket szolgálja ki, hogy kíváncsiak vagyunk és szeretünk kukkolni. Persze ma már ez is hitványabb és felejthetőbb, azért anno adott pár fennmaradó celebet a médiának. A mostani történtekről lemaradtam, nem tudtam, hogy ilyen komoly ügy lett a dologból, hogy a TV-nek állást kellett foglalnia.

3) Napkelte: Szintén nem az én generációm műsora, nem tudok mit hozzáfűzni.

2) Szexi vagy nem?: Én erről teljesen és totálisan lemaradtam. Mi ez és mikor adták? Miről szólt? Élvezhető volt vajon?

1) Frizbi: Nem lep meg, hogy Hajdú Péter műsora lett az első. Nyilván nem láttam az ominózus részt, de úgy tűnt, mintha Hajdú az áldozatot hibáztatná. Még a hideg is kirázott a bevágott jelenettől.