Snittesek kisfilmjei zóna

esztert91
Snittesek kisfilmjei

Sziasztok! Készítettem egy websorozatot, a címe Trix jelenti. Összesen 8 rész, hetente kerülnek fel az epizódok.
https://youtu.be/ocUcjT8P2Mo
Kissé anakronisztikus…
Szívesen fogadok építő kritikát!

Hópihe
Snittesek kisfilmjei

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy van olyan Snittes, aki próbálkozott stop motionnel?
Tegnap Kubot néztem és kedvet kaptam hozzá, hogy megpróbálkozzak valami hasonlóval (mármint magával a technikával) a tengernyi időmben, ami nyáron van.

Nézegettem, hogy készülnek a figurák. Az alapja meg is lenne (vagy valami méregdrága vázat rendelek hozzá, vagy van a home made verzió huzalszerűségből), viszont felmerült egy olyan kérdésem, hogy maga a figura anyaga vajon miből van?
Egy oldalon azt olvastam, hogy szilikonból van maga a bábú (ez még logikus is lenne, hisz így mozgatható is), az arcát pedig 3D-s nyomtatással csinálják (gondolom ez így szilárdabb, és mivel ezzel a technikával nem rendelkezek, talán valami mással lehetne helyettesíteni).

Ha valaki esetleg meg tudna dobni pár tanáccsal (esetleg könyvötlettel, hogy mit érdemes a témában elolvasni), hogy mire célszerű figyelni, azt nagyon megköszönném, mert jómagam nem ezen a vonalon mozgok, viszont mindig csodálattal nézem az ilyenfajta munkákat, mely rengeteg időt vesz igénybe, viszont remek dolgok szoktak születni belőlük. :)

1 hozzászólás
Ri_ver
Snittesek kisfilmjei

Sziasztok :)
Legújabb animációs kisfilmünk, egyetemi beadandónak készült:
https://vimeo.com/269082124
Egy régi fényképet kellett életre keltenünk :) Körülbelül három hónapot dolgoztunk rajta.

lipotdorka 
Snittesek kisfilmjei

Nem vállalok érte teljes felelősséget, de egy biztos. Se vágónak, se operatőrnek nem kell elmennem.. :D na jó, én csak egy részét vetteem fel, de a vágásért csak engem lehet okolni :D Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a miénk.

a másik film meg lassan utomunka fázisba megy át, remélem arra büszkébben nézek majd azért :D
https://youtu.be/yr63iVMkxdw

sasviki95
Snittesek kisfilmjei

Sziasztok!
Nekem az elmúlt két évem alatt két kisfilmem született, az egyikben producerként dolgoztam (The Wall), a másikban pedig vágóként (Paranoia). Utóbbinak egy hónapja volt a mozis bemutatója.
The Wall linkje: https://www.youtube.com/watch…
Paranoia linkje: https://www.youtube.com/watch…
Jó szórakozást hozzájuk :)

Hirdetés
lipotdorka 
Snittesek kisfilmjei

Sziasztok!
Úgy látszik már végre tényleg sínen van az első kisfilmem, már megírtam és az engedélyek is megvannak a filmezéshez, már csak fel kell venni és utómunkázni. Egy kérdésem azért mégis csak lenne. Ti mivel rögzítitek a hamgot akarom mondani, hangot :D? Én egy ECM-925P beszerzésén gondolkodom, van ezzel kapcsolatban esetleg valami tapasztalatotok, ellenérv, vagy egy jobb ötlet?
Előre is köszönöm :)

11 hozzászólás
Kevin_Krall
Snittesek kisfilmjei

Sziasztok! :)
Szeretném veletek megosztani legutóbbi, Kötődés és elszakadás című, öt perces filmemet, amelyet a Lásd, amit hallassz filmfesztiválon Deák Kristóf, az Oscar-díjas Mindenki rendezője, valamint Kis Hajni, a Szép alak rendezőnője különdíjjal jutalmazott.

A film a telefonfüggőségről szól, és Bartók Béla: A csodálatos mandarin szvitjére kellett elkészíteni.

Kiváncsian várom véleményeiteket, remélem, nektek is tetszeni fog! :)

http://www.daazo.com/film/ed51d962-32da-11e7-9e6d-020e28c20363

2 hozzászólás
Kevin_Krall
Snittesek kisfilmjei

Nyár elején kezdődik a forgatása a második komolyabb filmemnek, a kicsivel több, mint ötven perces So Good című munkámnak. :) A forgatókönyvet én írtam, és én is fogom filmre adaptálni rendezőként, valamint számos iskolatársam, valamint a szaktanárom és az igazgatóm lesz segítségemre. A színészeket drámasulikból castingoljuk. A film előmunkálataiban már javában benne vagyunk, így rendkívül örülök, hogy ez a terv nem fog a semmibe veszni. :D
A film története röviden:
Négy régi barát történetét láthatjuk, élén a jószívű és álmodozó Martinnal, akinek minden vágya, hogy többet láthasson a világból, és megteremthesse magának a legkiválóbb életet felnőttkorára.
A film akkor veszi kezdetét, amikor vége a középiskola első évének, és elérkezik a nyár, Martin pedig a barátai legnagyobb ledöbbenésére munkát vállal egy eléggé lepukkant videó- és lemeztékában.
A film öt napot mutat be, Martin pedig ez alatt az öt nap alatt teljesen eljut egy olyan pontra, amely fenekestül felforgatja az életét: Megérkeznek az őrült vevők, a Martin álmait teljesen megkérdőjelező haverok, az agresszív Főnök, és még Martin ravasz exe, Dia is feltűnik a színen, akitől Martinnak kellően mindig felmegy a pumpa az agyában..
Klasszikus örökzöld zenék, retro elemek, rejtett társadalomkritika, sok poén, filmes utalások, és kiszámíthatatlannak látszó befejezés…
Ez a So Good. :)
Nagyon örülnék továbbá annak is, ha ezzel a kezdeti karccal sikerülne felkelteni az érdeklődéseteket, mert minden kérdést, véleményt, és bármilyen más segítséget szívesen fogadnék. :)

2 hozzászólás