MrsCumberbatch  szavazása


MrsCumberbatch 

Vannak személyek, akiknek bármikor felismered a hangját?

A napokban beszélgettem az egyik taggal, hogy van egy szinkronszínész (oké több, de ebben az esetben egyről beszéltem), akire mostanában elkezdtem figyelni, így azóta bármikor meghallom a hangját, felismerem. Legyen akár 1 akár 20 akár 200 mondata… Legalább is azt hittem, amíg ki nem derült, hogy egy mesében szintén ő adja valaki hangját, de úgy elváltoztatja, hogy nem mondtam volna meg… (Talán több alkalom után, de ez már nem derül ki, mert egyből hallottam a stáblistát.) De például amikor elsőnek néztem angolul a Doctor Strange-t, azonnal gondolkozni kezdtem azon, hogy Dormammu nem-e szintén Benedict, pedig bőven volt rajta hanghatás.

Az is szavazhat, aki nem nagyon néz magyar szinkronnal filmeket/sorozatokat. Ők gondoljanak arra, hogy néznek egy random mesét/dokumentum filmet és felismeri-e a kedvenc színésze hangját egy karakternél vagy egy adott narrációban.

A lényeg, hogy olyan személyre gondoljatok, akiket nagyon szerettek és/vagy sokszor hallottátok már, mert kb mindenhol ott van… Ne arra, hogy Kiss Piroskát hallottátok egyszer és vajon másodjára felismernétek-e.

5
Én (szinte) mindig felismerem, legyen akármennyire is elváltoztatva, eltorzítva. (Száz alkalomból kétszer, ha nem.)
Ha nincs nagyon eltoríztva/elváltoztatva, esélyes, hogy felismerem.
Van olyan személy akit igen, van akit nem.
Úgy 50%-ban felismerem ő(ke)t.
Elég ritkán ismerek fel valakit, de nem is nagyon szoktam figyelni.
Nem szoktam figyelni, de van akinek nagyon jellegzetes hangja van és (habár a nevét nem tudom,) tudom kötni valakihez. Ha más nem, egy másik szerephez.
2
Ez az egész nem érdekel, de szavazni akarok.
8 hozzászólás