Nocharity  kihívása


Nocharity 

Roxforti Mardekár kihívás – Március címke szerint fix filmek

Elkezdődött2021. március 2., 01:05
Jelentkezés vége2021. március 31., 23:59
Véget ér2021. március 31., 23:59

A Harry Potter világa mindnyájunknak okozott szép perceket akár gyerekként, akár felnőttként. Egy olyan filmsorozat, amihez az ember örömmel tér vissza, és eleveníti fel pár évenként, és nem szokása csalódást okozni.

A kihívás a nagy népszerűségnek örvendő „ROXFORT 1: Házak versenye” alkihívása, ezen belül is a Mardekár ház ösztönzésére jött létre. Prefektustársammal felváltva fogjuk elhozni a jelenlegi és leendő Mardekárosoknak, abban a reményben, hogy július 15-én a képzeletbeli Roxfortunk zöld zászlók díszítsék majd, a házkupa pedig a mi kezünkbe kerüljön.

Ennek ellenére, aki a főkihíváshoz nem szeretne csatlakozni, a plecsnit viszont szeretné megszerezni, az is nyugodtan jelentkezzen. Ha az első pont kivételével minden feltételt teljesít, megkapja a kitüntetést.

A teljesítéshez tehát:
1. Jelentkezel erre a kihívásra: https://snitt.hu/kihivasok/roxfort-1-hazak-versenye
Majd csatlakozol a Mardekárhoz ebben a zónában: https://snitt.hu/zonak/teszlek-suveg
2. Megnézel 6 filmet vagy sorozatot a kihívás időtartamán belül (4 rész tesz ki egy filmet, újranézés ér, és jelentkezés előtti nézések is számítanak), az alábbi címkék figyelembevételével (legalább egy szerepeljen a film adatlapján):
antihős, apokalipszis, démon, fantasy, fekete humor, háború, harc, horror, karrier, lélektani, maffia, mágia, szellem, természetfeletti, thriller, túlélés, varázsló, varázslat
3. A választott filmjeid közül legalább egy kapcsolódik a Harry Potter világához.
4. Legalább csillagosan értékelsz (szöveges nem kell).
5. Egyben hozod a januári teljesítéseid.

Ennyi lenne, remélem, sikerült meghoznom a filmnézéshez minden Mardekáros – és esetlegesen csak Mardekár-szerető ember kedvét.
Jó szórakozást mindenkinek!

(A kihívás @Felhő engedélyével készült.)

Jegyzetek

7 hozzászólás