Nocharity  kihívása


Nocharity 

Ready Player One

Elkezdődött2018. augusztus 3., 20:00
Jelentkezés vége2019. január 31., 23:59
Véget ér2019. január 31., 23:59

A Ready Player One virtuális világa már a filmben is annyira magával ragadott, hogy utána rögtön beszereztem a könyvet, és pár nap alatt ki is végeztem. Ajánlom mindenkinek, tartalmas és izgalmas olvasmány :)
A kihívás keretein belül az lenne a feladatunk, hogy megnézzük magát a Ready Player One-t, illetve pluszba még olyan filmeket, amikre utalnak az RPO akár filmes, akár könyves univerzumában. Ha esetleg olyan játékra találsz referenciát, aminek filmadaptációja is van, azt is elfogadom (pl. Need for Speed), viszont ha olyan filmeket hozol, amik csak a könyvben tűnnek fel, egy idézettel támaszd alá, hogy tényleg jelen vannak. Például:
– Harcosok klubja: „Felkerestem minden elhagyatott házat, ami csak eszembe jutott. Az Addams Family-kúria reprodukcióját, a Gonosz halott-trilógia viskóját, a Harcosok klubjabeli Tyler Durden ütött-kopott otthonát és a Tatooine-on lévő Lars-farmot.”

Tehát a kritériumok:
– Ready Player One + 5 film megnézése a kihívás időtartamán belül
– Jelentkezés előttiek is beleszámítanak, maximum 2 újranézéssel
– Sorozat esetén 3 rész vált ki egy filmet
– Egy franchise-ból csak egy teljesítést hozz (pl. Star Wars szériából vagy csak egy /bármelyik/ filmet, vagy 3 sorozatrészt fogadok el)
– Csillagos értékelés
– Én és a film linkek beszúrása hozzászólásban, lehetőleg egyben

Jó szórakozást!

Jegyzetek

14 hozzászólás