Nocharity  kihívása


Nocharity 

Night owls, assemble! időtartam szerint

Elkezdődött2020. december 25., 18:54
Jelentkezés vége2021. április 25., 23:59
Véget ér2021. április 25., 23:59

Vannak emberek, akik már reggel hatkor kipattannak az ágyból, és frissebbek, mint valaha… meg vannak, akik hatkor még az ágy felé sem szagoltak, mert egész este bingewatcholtak valami sorozatot. Még akkor sem fekszenek le, ha másnap a korán kelés réme fenyeget, mert este aktívak igazán, nem napközben. Vagy egyszerűen csak nincs idejük napközben filmezni, viszont szeretnének ezen hobbinak élni, ezért akár későig is fennmaradnak. Ha bármelyik pontban magadra ismertél, ez a kihívás neked való, most kitüntetésben részesülhetsz az éjjeli bagolykodásért :D

A teljesítéshez tehát:
☾ Megnézel 6 filmet a kihívás időtartamán belül (jelentkezés előttiek is érnek), pontos dátummal és idővel.
Csak az este 10 és reggel 5 közötti nézéseket fogadom el! A filmek legalább 80 percesek legyenek. Tehát ha 23:20 körül fejezel be egy filmet, az már ér, viszont ha 5:01-kor, az már nem.
☾ Sorozatok érnek, 3 rész tesz ki egy filmet, és nem baj, ha nem egy este alatt darálsz le ennyit. Ugyanabból a sorozatból érnek a nem sorban lévő részek, viszont egyből kell 3 rész, nem vegyesen többől. Az epizódhosszok tekintetében itt elfogadom, ha nem 23 után fejezel be egy részt.
☾ Animációk és újranézések érnek, rövidfilmek nem.
☾ Legalább csillagos értékelés.
Ha ezekkel megvagy, megy a kitüntetés.

Virrasztásra fel! Jó szórakozást.

Jegyzetek

32 hozzászólás