liliom1229 kihívása


liliom1229

Musi-CALL! fix filmek listáról nézős műfaj szerint

Elkezdődött2021. január 30., 14:36
Jelentkezés vége2022. december 31., 23:59
Véget ér2022. december 31., 23:59

Üdvözlök mindenkit!

    Azazhogy:

          „Willkommen! And bienvenue! Welcome!

    Tudod miből származik az idézet? Nem? Az 1972-es Kabaré című filmben hangzik el. Hogy jön ez most ide? Ne szaladjunk ennyire előre, tekerjük kicsit vissza az idő kerekét.

    A Youtube-on böngészgettem, mikor szembejött velem egy videó James Corden késő esti showjából. Nem tudom melyik volt az első, nem is ez a lényeg. Videó követett videót, amíg eljutottam ehhez a bizonyoshoz, amelyben Emily Blunt-tal és Lin-Manuel Miranda-val idéznek fel 22 filmes musicalt egy-egy jelenetben. (Ha van szabad 12 perced és még nem láttad, érdemes megnézni: https://www.youtube.com/watch…)

    Ennek a pár képkockának hála rá kellett eszmélnem, hogy milyen műveletlen is vagyok a musicalek terén. Ezzel pedig el is jutottunk mostani kihívásom lényegéhez, nevezetesen, hogy nézzük meg ezt a 22 musicalt. A kihíváshoz több filmet csatoltam, mivel az Annie-nek és a Hírnévnek is több feldolgozása van, ezek közül elég egyet választani és megnézni.

Tehát a kihívás teljesítéséhez:
    1. Nézd meg a 22 csatolt musicalt.
    2. Értékelj legalább 10-et csillagosan. (Szövegesen is lehet, de nem kötelező.)
    3. Jelöld be a listán: https://snitt.hu/listak/musi-call
    4. Hozd a teljesítésedet polcon vagy egy kommentbe sűrítve.

    A filmnézések a kihívás kezdetétől érvényesek, max. 2 filmnézés lehet korábbi, és akkor is 3 éven belüli, teljes dátumos (év, hónap, nap, óra, perc). Következésképp újranézés is ér.
    Mivel nagyon sok régi film szerepel a listán és nem tudom, hogy közülük mindegyik elérhető-e mindenki számára, ezért lehetőség van max. 2 film kicserélésére. Ebben az esetben is filmes musicalek legyenek.

    FONTOS! A kettő kedvezményt nem lehet egy filmre összevonni, vagyis nem hozhatsz olyan korábbi musicalnézést, amely nem szerepel a csatoltak között. Vagy szerepel és korábbi a nézés, vagy nem szerepel, de a kihívás utáni.

    Ettől függetlenül mindenkit szeretnék kérni, hogy lehetőleg ne cserélgessük a filmeket, hiszen James Corden videója adja az alapot.

Kellemes filmezést kívánok mindenkinek! :D

Kép: https://media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/hyYXYy…
Kitüntetéskép: https://www.amazon.com/Musicals-Definitive-Illustrated-…

Kapcsolódó művészek: Emily Blunt · James Corden · Lin-Manuel Miranda

1 hozzászólás