Shad  kihívása


Shad 

Mozi Forever! 2022

Elkezdődött2022. június 2., 21:17
Jelentkezés vége2022. december 31., 22:00
Véget ér2022. december 31., 23:59

Ahogy látom idén még senki sem indított Mozis kihívást. így most megteszem:) Az elmúlt két-három év erősen rányomta a bélyegét a mozikra és mozirajongókra is, de úgy néz ki újra beindulnak a premierek, így végre jöhet a popcorn, üdítő és kikapcsolódás ideje is:)

Szóval a feladat nem lesz újdonság, voltak már ilyen kihívások :) :
♠ Nézz meg 5 filmet moziban!
♠ Legalább csillagos értékelést kérek, de még jobban örülök, ha szöveges is van! ♥ Viszont, ha nincs szöveges értékelés, azért a teljesítés hozásakor írd le pár szóval az öt látott film közül melyik tetszett a legjobban és miért :)
♠ Én és a film linkeket kérek kukacolva a nevemmel, hogy biztos észre vegyem és már tied is a plecsni:)
♠ Nézések a kihívás ideje alatt érvényesek!

Update: Felmerült a kérdés csak 2022-s filmeket fogadok-e el. A válasz pedig: Nem. Jöhetnek olyan filmek is amelyek régebbiek, esetleg külföldiek (pl Koreai Filmhét, Japán stb) , de valamelyik magyar mozi mégis valamilyen formában műsorra tűzte őket. Annyit kérnék, hogy akkor valamilyen linket az adott előadásról vagy mozijegyről egy valahova feltöltött fotót azért mellékeljetek:) (Pl: https://cinemamom.hu/film/ingyenes-vetites-igy-neveld-a…) Csak, hogy ne kelljen órákat keresgélnem vajon melyik mozi játszotta az adott filmet:)

Tehát Mozira fel! Jó szórakozást mindenkinek! ♥