Nocharity  kihívása


Nocharity 

Kezedben a végtelen

Elkezdődött2020. július 14., 18:34
Jelentkezés vége2021. március 31., 23:59
Véget ér2021. március 31., 23:59

Előre leszögezném: nem Marvel filmeket kell nézni! A feladat az, hogy összegyűjtsük a végtelen köveket különböző alkotásokkal, a következő szempontok alapján:

1. Elme köve: Nézz meg egy sci-fit, vagy egy olyan filmet, amiben a tudomány, vagy egy bizonyos tudományág kiemelkedő szerepet játszik (pl. A számolás joga). Tudósok életrajzi filmjei és sorozatai is érnek.
2. Valóság köve: Nézz meg egy dokumentumfilmet, vagy egy igaz történet alapján készített filmet. Életrajzi alkotások itt is érnek.
3. Erő/Hatalom köve: Nézz meg egy sportolóról/sportról készített filmet, esetleg egy bármilyen szuperhősről szóló filmet, a lényeg, hogy a fizikai erő legyen a középpontban. Hatalom esetén egy befolyásos embernek/szervezetnek kell a főszerepben lennie (valamilyen vezető, politikus, bűnbanda, stb.)
4. Tér köve: Nézz egy külföldi filmet, akár magyar szinkronnal/felirattal is, ez nem lényeg, de minél távolabbi országban készült/játszódik, annál jobb. Magyar film egyáltalán nem lehet. Vagy: nézz olyan filmet, ami egy alternatív univerzumban játszódik (ebben az esetben maradjunk a Földön).
5. Idő köve: Nézz meg egy filmet, amit nem a 21. században készítettek, vagy egy olyat, ami ugyan 2000 utáni, de mégis egy régebbi századot, kort mutat be. Vagy: nézz meg egy jövőben játszódó filmet, de olyat, amiben minimum 2050-et írunk.
6. Lélek köve: Nézz meg egy pszichológiai, vagy egy lelki/társadalmi problémával foglalkozó filmet (depresszió, valamilyen trauma, erős lelki bántalmazás/bully, kirekesztés stb). Vagy: nézz egy filmet, ami nagyon erős hatást gyakorolt rád lelkileg, akár pozitív, akár negatív értelemben, de ezesetben fejtsd is ki, mi volt ez a hatás.

A teljesítéshez tehát:
⌬ Megnézel 6 filmet a fentiek alapján a kihívás időtartamán belül (jelentkezés előttiek is érnek), pontos dátummal és idővel
⌬ Csillagozod őket (szöveges értékelés nem kell)
⌬ Sorozatból 3 rész tesz ki egy filmet, újranézésből pedig csak 3-at fogadok el. Rövidfilmek nem játszanak.
⌬ +1 (nem kötelező): Tiéd a végtelen kesztyű. Mihez kezdesz vele?
⌬ Ha ezekkel megvagy, megy a kitüntetés.

Jó szórakozást!

3 hozzászólás