Nocharity  kihívása


Nocharity 

Karantén-maraton

Elkezdődött2020. április 27., 20:11
Jelentkezés vége2020. július 31., 23:59
Véget ér2020. július 31., 23:59

Alapvető problémám a karanténnal kapcsolatban, hogy azon suttyók táborát erősítem, aki tudna mit kezdeni a rengeteg felszabadult idejével, de inkább nem teszi, mert -aktuális kifogás beszúrása-. Leggyakoribb indok a kedvetlenség, úgyhogy ezzel a kihívással szeretném motiválni sorstársaimat, hogy kezdjünk valamit magunkkal, még ha ez csak pár film megnézését is jelenti, amit ezer éve tologatunk.

A feltételek tehát:
– 10 film megnézése a karantén ideje alatt (ami fogalmam sincs, meddig fog tartani, de legyünk optimisták, és reméljük, hogy a megadott határidőre már bőven szabadok leszünk)
– Tekintve, hogy a karantén kezdete relatív (függött az országtól, a csillagok állásától, idiotizmustól stb.), a nézések csak a kihívás kezdetétől érvényesek, még ha ezidáig produktív karanténlakó is voltál. (Nem utálunk… annyira)
– A 10 film címkéiből legalább egynek utalnia kell a jelenlegi körülményekre (pandémiára, karanténra, vírusra stb.) Itt egy rövid segédlista:
21. század, állatok, betegség, akció, család, családi, dokumentumfilm, dráma, erőszak, filmipar, gyermeknevelés, halál, igaz történet alapján, katona, kínai, kórház, magány, művészet, orvoslás, rendőr, sorozat, szülő-gyermek kapcsolat, túlélés, vírus, utazás, munka, internet, iskola (ha többet is tartalmaz egy film, az nem baj)
Az összes címkét nem néztem át, mivel rengeteg van, így olyat is elfogadok, ami nincs a listán, viszont kapcsolódik a helyzethez. Egy címkét többször is felhasználhatsz.
!!! Teljesítési minta a jegyzetekben !!!
– Elég a csillagos értékelés, hisz kinek van ideje szövegesre insert sarcasm here. Természetesen nem tilos írni.
– Sorozatból 3 rész vált ki egy filmet, animéből is, mindenből is, de azért ne ötperces Barbie vlogokat nézzünk, ha lehet
– Újranézés ér, azzal is közelebb kerültünk a karantén végéhez
– És végül: melyik mozgókép dobta fel leginkább az önkéntes elzártság sanyarú pillanatait? Pár mondatban fejtsd ki.

Jó szórakozást, egészséget, pihenést, és sose hagyjon el benneteket a remény spoiler

Jegyzetek

64 hozzászólás