Zyta17 kihívása


Zyta17

Filmezzünk a nevünk címkéivel címke szerint

Elkezdődött2021. április 18., 20:15
Jelentkezés vége2022. május 1., 23:59
Véget ér2022. május 1., 23:59

Sziasztok! A kihívás @Levay_Luca molyos kihívásából van, kaptam engedélyt rá, hogy megcsináljam filmesben is :D . Ha szeretnétek olvasni is, akkor itt az eredeti kihívás linkje: https://moly.hu/kihivasok/olvassunk-a-nevunk-cimkeivel

Mi a feladatotok? A kihívás ideje alatt megnézni annyi filmet, amennyi betűből a keresztneved áll. Például engem Zitának hívnak, így 4 filmet kell csak megnéznem :) Minden betűhöz hoznotok kell egy címkét, ami azzal a betűvel kezdődik (Például: Z – zombi). A keresztnevek és (ha nem szeretnétek megosztani, akkor a) felhasználónevetek számít.
Ha a nevetekben van kétjegyű betű (pl. SZ), akkor hozhattok SZ betűs címkét, de akár szét is bonthatjátok, és jöhet külön egy S és egy Z betűs is (így viszont több filmet kell megnéznetek). A hosszú mássalhangzónál, pl. SSZ, ugyanez a helyzet. Jöhet két SZ betűs címke, vagy akár 2 S és egy Z kezdőbetűs is. Ha például az NY betűt (vagy bármelyik másikat, amiben Y van) szeretnétek szétbontani, az Y helyett jöhet I, de más nem.
Csak Í, Ó, Ő, Ú, Ű betűk esetén hozhattok címkét ezeknek a magánhangzóknak a rövid párjával, de mivel az Ö, Ő illetve Ü, Ű betűk nehezek, ott jöhet O illetve U is.
W helyett jöhet V, X helyett pedig olyan filmet tudtok hozni, amelynek a címkéje számmal kezdődik (pl. 21. század).
A leírás számít, nem a kiejtés, tehát mondjuk a New York címke az N betűhöz tartozik, nem az NY-hez.
Ha egy betűhöz nagyon nem találtok címkét, tudtok betűt cserélni, de csak egyet, bármilyen hosszú is a nevetek. Csere esetén egy a NEVETEKBEN SZEREPLŐ betűhöz kell néznetek még egy címkét, de ez NEM lehet ugyanaz a címke, amit már hoztatok.
A teljesítéseteket hozhatjátok listán és szimplán kommentben is :D
– Rövidfilmeket elfogadok, DE 8db tesz ki egyet (teljesen mindegy, hogy milyen hosszúságúak)
– Sorozatokat és minisorozatokat is elfogadok, de minimum 1 teljes évadot kérek.
– A nézéseket a kihívás kezdetétől fogadom el, egy perceseket viszont nem.

Ha bármi kérdésetek van, akkor nyugodtan tegyétek fel, megpróbálok minél hamarabb válaszolni. A képeket netről kukáztam…

Jegyzetek

27 hozzászólás