Zajec_Sternenkind  kihívása


Zajec_Sternenkind 

☆ Filmek 100 csillagozás felett ☆

Elkezdődött2019. február 9., 17:29
Jelentkezés vége2019. december 31., 23:59
Véget ér2019. december 31., 23:59

Sziasztok!

Olyan filmeket kellene vadászni és megnézni, ahol a csillagos értékelések száma 100 felett van (ezt látjátok a film címe, pontosabban a százaléka mellett). Nagyon sok olyan filmbe futottam bele, ahol az értékelés kimagasló volt (vagy épp nagyon negatív), de hiába a jó vagy rossz százalék, ha csak 2-3 ember látta. Ez nem túl reprezentatív, ellenben azokkal, ahol mondjuk a véleményezők száma bőven száz fölé rúg.
Itt az lenne a lényeg, hogy százalékos értékeléstől függetlenül, olyan filmekkel gazdagítsuk magunkat, ahol tényleg sok-sok vélemény halmozódott fel, teljesen mindegy, hogy negatív vagy pozitív arányban.

☆ 3 film megnézése, ahol a csillagos értékelések száma 100 felett van
☆ újranézés nem jöhet, ahogy sorozat, dokumentum- vagy rövidfilm sem
☆ a nézések a kihívás időtartama alatt érvényesek
☆ természetesen a csillagos értékelés kötelező, de mindenkit biztatok a szövegesre is :)

Egy kis segítség: Kezdőlap --> Filmek --> Összes film (ez ott van oldalt) --> Csillagozás szerint (ez pedig a címkés kereső felett van, az alapbeállítás a nézettség szerinti)

/// Nagyon szorgosan hozzátok a teljesítéseket, és jó sokat jelentkeztetek ♡ Igyekszem gyorsan reppenteni a plecsniket és segíteni, ha gond van, de egy kis csúszás esetenként előfordulhat (max 1 hónap). Előre is köszi a türelmeteket :) ///

189 hozzászólás