ilovejoci  kihívása


ilovejoci 

Film-Cím játék 2.

Elkezdődött2022. február 26., 14:00
Jelentkezés vége2022. december 31., 23:59
Véget ér2022. december 31., 23:59

    
                                   Sziasztok, játékoskedvű Snitt-esek :) !
    
Lassan 2 éve (2020. május végén) indítottam útjára a Film-Cím játék zónát (https://snitt.hu/zonak/film-cim-jatek), mely rögtön óriási népszerűségnek örvendett, hiszen iszonyú mennyiségű ötletes, humoros, jópofa feladvány (és megfejtés-tipp) érkezett tőletek az első hetekben ❤ Még egy kihívást is hoztam létre ezzel kapcsolatban (https://snitt.hu/kihivasok/film-cim-jatek)
Aztán persze, ahogy elmúlt az újdonság varázsa és fogytak az ötletek, az aktivitás is csökkent, s néha hónapokig nem jött új feladvány a játékra.
Most azonban úgy vettem észre, hogy az utóbbi napokban egy-két játékoskedvű Snitt-es (@Maárton_Kata ❤ , @Békacica ❤) feladványaikkal „újraélesztették” a játékot a zónában, s ez adta az ötletet nekem, hogy ismét egy feladványtevős-filmnézős kihívásra invitáljalak benneteket :)
Melynek szabályai:
    
– . – .- . – . – . – . – . – . – .- . – . – . – . – . – . – .- . – . – . – . – . – . – .- . –
    
A kihívás ideje alatt nézz meg 5 filmet vagy sorozatot (1 évad elegendő) műfajtól, hossztól függetlenül (lehet minden: nagyjátékfilm, minisorozat, talkshow, rövidfilm, anime, koncert……. stb., szóval bármi, ami fent van itt a Snitt-en), a lényeg, hogy ebben az évben, azaz
     2022.01.01 – 2022.12.31 között szerepeljen a 'Film-Cím játék' zónában
                         (https://snitt.hu/zonak/film-cim-jatek)
                                   feladott és megfejtett feladványként.

Nem lényeges, kinek a feladványa vagy ki hozta rá a jó tippet; s hogy segítséggel vagy anélkül történt-e a megfejtés.

A sorrend sem lényeges, hogy időben melyik történik előbb: a filmnézés vagy a feladványtevés; csak az, hogy a filmnézés a kihívás ideje alatt (2022.02.26 14:00 – 2022.12.31. 23:59 között), a feladványtevés pedig ebben az évben (2022.01.01. 00:01 – 2022:12.31. között) legyen, s amikor leadod a teljesítést, akkor már megfejtett feladvány legyen.

Nehezítésként (s hogy kicsit „feldobjam” a 'Film-Cím játék' zónában az aktivitási kedvet) annyi a feltétel még, hogy a teljesítésre hozott 5 film/sorozat …. stb. közül legalább 1 a te feladványod legyen a zónában (persze, az sem gond, ha mind az 5 a tiéd :) )!

Újranézés megengedett, s a teljesítést, azaz az 5 db 'Én és a film' linket minimum csillagos értékeléssel (szöveges nem szükséges) 2023. február 26. 23:59-ig fogadom el.

Jaaa, és persze, a kihívásom fejlécében a 'Részt veszek' gombot se felejtsd el kizöldíteni a kihívás ideje alatt, mert különben nem lesz jutalmad kis Vuk ;-) !
    
– . – .- . – . – . – . – . – . – .- . – . – . – . – . – . – .- . – . – . – . – . – . – .- . –
    
                         Kellemes időtöltést kívánok a játékhoz és a filmnézéshez
                                                  minden résztvevőnek :) !

    
( A kihívás képe egyelőre ugyanaz, mint az előző 'Film-Cím játék' kihívásomé; a kitüntetés viszont természetesen új, melyen kis Vuk ❤ látható, mert nem árt egy kis „ravaszság” a feladványok kiötléséhez :) )

'Film-Cím játék' zóna: https://snitt.hu/zonak/film-cim-jatek
Játékleírás: https://snitt.hu/karcok/62082

18 hozzászólás