Andalúziában megtalálhatjuk a spanyol konyha esszenciáját, hiszen itt az összes tipikus spanyol alapanyag (sonka, hal, olajbogyó, borecet, bor és sherry) kiváló minőségben beszerezhető. Kalauzunk pedig nem más, mint Daniela Hernández, a nemzetközileg ismert mexikói táncosnő, kinek anyanyelve a… [tovább]
Andalúziában megtalálhatjuk a spanyol konyha esszenciáját, hiszen itt az összes tipikus spanyol alapanyag (sonka, hal, olajbogyó, borecet, bor és sherry) kiváló minőségben beszerezhető. Kalauzunk pedig nem más, mint Daniela Hernández, a nemzetközileg ismert mexikói táncosnő, kinek anyanyelve a spanyol, így játszi könnyedséggel vezet be minket az andalúzok világába, és segítségével megismerhetjük az alapanyagokat és a különböző főzési technikákat. Daniela házigazdája Enrique Sánchez, Andalúzia talán legismertebb, külföldi sikerekkel is büszkélkedő séfje. [bezár]