Marvel-kisfilm: Carter ügynök (2013) 56

Marvel One-Shot: Agent Carter
15' · amerikai · akció, kaland, rövidfilm

A második világháború befejezése és Amerika kapitány eltűnése után Peggy Carter ügynöknőt eltávolítják a tettek mezejéről. Unalmas irodai munkát végez új főnöke soviniszta megjegyzései mellett. Minden megváltozik azonban, amikor Peggy elvállal egy missziót, amilyenbe a kollégái közül senki nem… [tovább]

Szereposztás

Hayley AtwellPeggy Carter
Bradley WhitfordAgent Flynn
Dominic CooperHoward Stark
Neal McDonoughDum Dum Dugan

Kedvencelte 7

Várólistára tette 68


Kiemelt értékelések

AniTiger 

Szeretem, ha a fallokraták pofára esnek. Éljen a feminizmus! :P
De most tényleg… tuti nem tudnék ebben a korban élni. Folyton mindenkit meg kéne vernem – kezdve Agent Flynn-nel…

lipotdorka 

Mindjárt itt van január 19-e, ideje elkezdeni ráhangolódni ;)

Scarlet_Rose 

Tervbe van vève a sorozat is :)
Örülök, hogy ràbukkantam erre a kisfilmre is *.*
Egy erős, bàtor nő. Peggy nagyot alakított!
A női talàlèkonysàg és fortèlyok elsöpörtèk a rosszfiúkat :D

Victorious 

Lassan terveztem megnézni az Agent Carter-t szóval gyors megnéztem ezt is. Bár sokat nem lehet mondani egy 15 perces kis szösszenetről. Hayley Atwell még mindig remek és tetszett a kis Zodiákus szál a róla készült filmet is megkéne már néznem

Kija 

Én erre a gyöngyszemre csak most találtam rá, pedig a sorozatot nagyon szeretem.
Ebben a kisfilmben már felsejlettek a később, a sorozatban nagyon jól kidolgozott jellemek, akciók és minden, amit szeretek az Agent Carterben, de volt még mit csiszolni az összhatáson, ami végül a sorozatban meg is történt és kiteljesedett az a vonal, amit felvezettek itt is, azaz a nőies, semmibe nézett nő, aki bebizonyítja, hogy többre érdemes annál, mint amit kap.
Számomra kicsit túlzottan „filmes” volt a hatása ennek „one-shotnak”, olyannak éreztem, mintha kiragadtak volna egy részletet egy filmből, és aztán lógva hagyták volna. De a verekedős részt nagyon jól megcsinálták és a az end credit, ahol csak az alakokat láthatjuk nagyon James Bondos volt nekem, de nagyon nagyon bejött. Kár, hogy a sorozatba az utóbbit nem vitték tovább.
Számomra Peggy is kicsit „peggytlen” volt és ezért adok csak 7 csillagot, de amúgy mindenkinek ajánlom, aki szereti az Agent Cartert, mert nagyon jó szórakozás ez a kisfilm és ad egy kis ízelítőt, hogy miből fejlődött ki a sorozat.

vudura06 

Jó volt látni ezt a negyed órás kis rövidfilmet, amiben legalább választ kaptam arra a kérdésemre, hogy Peggy Carter hogyan került a SHILD-hez. :)
Bár hosszabb lett volna.

Kopaszkutya 

Carter ügynök egy nagyon érdekes mellékszereplő. Megérdemelte legalább ezt a rövidfilmet és a későbbi sorozatot is. Kedvelem az 50-es évek Amerikáját, talán ezért is fogott meg ez a kisfilm.

LeaIris2001

Őszintén, egy picit kevésnek éreztem, annak ellenére, hogy a címében benne van, hogy rövid film, és igazából ez egy átvezető a Carter ügynök és az első Amerika Kapitány mögött. Attól függetlenül Peggy badass volt, mint mindig, és ismételten csak imádtam.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján