Jenna Savern, aki nagyszülei szőlőskertjében nőtt fel a kaliforniai borvidéken, a bor szeretetét nagymamájától, Ellietől és szüleitől, Mike és Lynn Saverntől tanulta, akik ma a Savern Vineyards tulajdonosai és működtetői. Jenna a Master Sommeliers vizsgára készül, mivel az első két próbálkozása… [tovább]
Jenna Savern, aki nagyszülei szőlőskertjében nőtt fel a kaliforniai borvidéken, a bor szeretetét nagymamájától, Ellietől és szüleitől, Mike és Lynn Saverntől tanulta, akik ma a Savern Vineyards tulajdonosai és működtetői. Jenna a Master Sommeliers vizsgára készül, mivel az első két próbálkozása során nem sikerült a megmérettetés. Amellett, hogy a világon kevesebb mint kétszáz Master Sommeliers van, Jenna nőként is előrébb akar jutni a borászat terén. Célja, hogy vezető sommelier-ként dolgozzon a San Franciscó-i Alluvialban, a háromcsillagos Michelin étteremben, amelynek tulajdonosa a barátja, Aidan Parker. Adam maga is Master Sommelier, számára az étterem, az általuk felszolgált borok és a személyzet számára a díjak és elismerések a legfontosabbak. Annak ellenére, hogy Jenna a vizsgára való tanulásra akar összpontosítani, apja kérésére hazamegy Carringtonba néhány hétre, ahol Lynn számára egy meglepetés évfordulós partit tervez. Ekkor találkozik Jenna először az argentin származású Marcelo Castillóval, Mike és Lynn új vezető szőlősgazdájával és borászával. Marcello és Jenna nem értenek egyet szakmai kérdésekben, de idővel nem csak a borászat terén segítik egymás tisztánlátását. [bezár]