Igazi amerikai rémálom (2024–2024) 26

2015-ben egy pár betörés és emberrablás áldozatává válik. Amikor a nő előkerül, megvádolják őket, hogy megrendezték a saját kálváriájukat. Megtörtént bűntényen alapuló dokusorozat.

angol · angol
magyar
Igazi amerikai rémálom (2024–2024)

Gyártó
Netflix
RAW

Streaming
Netflix

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

Ascyra 

Nagyon közepes doku, le van darálva, semmi izgalom, száraz mint a száraz-fájdalom.
Igazából, aki a zsaruk hozzáállásán és az igazságszolgáltatás igazságtalan bánásmódján nem akadt még ki istenigazából, annak javaslom eme három rész megtekintését.
Egyébként hanyagolható.
És mea culpa de spoiler

2 hozzászólás
hullaszto

Teljesen korrekt dokusorozat egy elég bizarr esetről. Külön plusz pont, hogy mindezt nem nyújtották 6-8 részben el, hanem elég jól felépítve lekerekítették háromban. Újabb iskolapéldája az amerikai igazságszolgáltatásban jelenlévő csőlátásnak és korrupciónak.

TEszter90

Láttam már jobb Netflixes dokumentum sorozatot, de ez sem volt rossz. Érdekes volt, ahogy a végén összeálltak a szálak és megkaptuk az ügy megoldását. Részemről jobban kihangsúlyoztam volna a többi elszenvedő nő nézőpontját és hogy a hatóságok hogyan képesek ezeket az ügyeket lazán kezelni. Sokkal tanulságosabb lett volna, bár a vége így is nagyot ütött.

Bianka_Kovács 

Láttam már jobb dokumentumfilmet is.Hiányoltam a több női áldozat megszólaltatását és a rendőrség részvételét.Így csak egyoldalú történetet láttam.Azért a pénz minden fájdalomra gyógyír.


Hasonló filmek címkék alapján