Gopumgyeok Jjaksarang (2015–2016) 6

High-end Crush · 고품격 짝사랑
15' · dél-koreai, kínai · romantikus, vígjáték, sorozat
1 évad · 20 rész

A vidéki lány, Yu Yiryeong (Jin Seyeon) felszabadul a fővárosba, ahol megismerkedik az arrogáns, egy ügynökséget vezető Choi Sehunnal (Jung Ilwoo), akivel eltérő származás és társadalmi rétegek ellenére vonzódni kezdenek egymáshoz. A két szerelmes egymáshoz közelebb kerülését a Sehun… [tovább]

Szereposztás

Jung Il WooChoi Se Hoon
Jin Se YunYoo Yi Ryung
Gopumgyeok Jjaksarang (2015–2016)
Rendező
Forgatókönyvíró

Gyártó
Sohu

Streaming
Rakuten Viki

Várólistára tette 19


Kiemelt értékelések

Shad 

Hát tényleg nem tudom hova tenni ezt a sorozatot. Már az animéknél sem az én műfajom a 15 perces részek, amiből 6-7 perc az opening/ending…Yi Ryung karaktere az elején cuki és a végén is megmarad naivának, jellemfejlődés 0. Ezzel szemben Se Hoon megküzd az érzéseivel, földre kerül majd feláll, mééégis az egész túlzások halmaza. Nem mondom nem került bele jó pár vicces jelenet (Főleg az elején), de annyira hasra sem estem tőle. Sztori is lapos, bár nagyon többet ki sem lehetett volna hozni egy ilyen felállásból. Szokás szerint jól indult, hogy aztán stagnáljon, majd kidurranjon mint egy lufi.
Egy valamire jó ez a sorozat , ha az embernek tényleg csak tíz perce van és addig szeretne kikapcsolni megnézni egy-egy részt:P Aranyos volt, Se Hoon rövidnadrág/öltöny kombóján behaltam, de semmi több.

5 hozzászólás
krlany 

Én ezt bírtam volna, ha csak egy sima romantikus sorozat, de ezek a vígjátéki túlzások, ordítozások ésatöbbi az nagyon gáz volt. Legjobban a titkár irritált… Jung Il Woo-t csípom, de itt még időnként tőle is rosszul voltam, bár színésznek tényleg pazar… Csak a forgatókönyvet tudnám feledni… és az utolsó pár mondattal szemben, nem és nem szeretnék második évadot.

2 hozzászólás
Vikibabuci 

Kissé túltolták a vígjátéki elemeket, de egyszer meg lehetett nézni. A végével nem vagyok kibékülve egyeltalán, legalább a kötelező happy end lenne, de mint általában a néző képzeletére bizzák. Ezt nem tudom megemészteni.

1 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján