Gekijouban Naruto – Blood Prison (2011) 8

Naruto the Movie: Blood Prison
108' · japán · akció, animációs, vígjáték, anime 12

A Raikagét megtámadják az irodájában, miközben utasításokat ad a „szertelen boldogság szelencéjének” megszerzésére. A támadó személyleírása azonban azonos Narutóéval, ezért a fiút a Houzuki kastély börtönébe szállítják, ami a „Vérbörtön” nevet kapta. Az ottani vezető egy Mui nevű Kusagakurei… [tovább]

japán · angol

Szereposztás

Takeuchi JunkoUzumaki Naruto (hang)
Sonozaki MieRyuuzetsu (hang)
Terasoma MasakiMui (hang)
Inoue KazuhikoHatake Kakashi (hang)
Morikubo ShoutarouNara Shikamaru (hang)
Nakamura ChieHaruno Sakura (hang)
Toochika KouichiHyuuga Neji (hang)
Katsuki MasakoTsunade (hang)
Itou KentarouAkimichi Chouji (hang)
Komatsu YukaKarui (hang)

További szereplők

Kedvencelte 4

Várólistára tette 11


Kiemelt értékelések

Liza 

Naruto-filmek sorában a második helyre tudnám tenni, viszonylag erős, csak ismételten logikátlan. Amikor Narutót az elején börtönbe zárják, mert elméletileg elkövetett valaki valamit, és az a valaki olyan, mint ő, na az totál hülyeség. Nehogy már a ninja világban ne halljanak olyanról, hogy valaki felveszi a másik alakját…
A mitológia érdekes volt, de kb. az összes Naruto-film arra épül, hogy hőseink valami marha erős dolgot keresnek és semmisítenek meg, ami ha a rendes sorozatban is létezne, akkor az Akatsuki már rég ezekre hajtana. Ez meg itt nem is volt rendesen kifejtve, teljesen ellentmondásos lett a végére, hogy az a doboz most mire is jó.
A szereplők végre nem egy kaptafára készültek, a helyszín is jó volt, kicsit kegyetlenebbre is sikerült ez a film a többinél, tetszett hogy nem volt egy tündérmese a vége se. Csak Tsunade indokai a végén, meg hogy egy férfi börtönbe hogyan jutott be egy nő úgy, hogy még át is vizsgálták őket, na azt sose fogom megérteni.
(De egyébként ha valaki nagyon meg akarja nézni a Naruto-filmeket, akkor nézze ezt meg az első Shippuuden-filmet, ezek a legjobbak eddig. A többi nagyon gyenge)

Kiskakukk 

Hűha, elég gonoszra sikerült ez a film. :D
Mondjuk a Naruto világában úton útszélen tragikus sorsokba és megrázó halálesetekbe botlik az ember, úgyhogy annyira nem lepett meg.

A sztoriban nem igazán értettem ezt a dobozos hókuszpókuszt, tényleg nem volt egyértelmű, hogy akkor mire is jó tulajdonképpen. Maga a börtönös dolog viszont tetszett, bár a való életben szerintem élből elverték volna a pattogó gyereket, de mindegy. :D
Úgy a feléig egészen jól elvoltam a filmmel, de utána már ellaposodott és untatott, a végén pedig, amikor bejöttek az óriás állatok (ezeket mindig is rühelltem a Narutoban), na onnantól élvezhetetlenné vált számomra. És a vége…A véééége…. Komolyan ekkora troll mindenki Konohában?! spoiler Szóval hűha, itt majdnem dobtam egy hátast, nem jó értelemben.

A börtönös tömegverekedés viszont vicces volt, a leveses fickó volt a kedvencem. :D


Hasonló filmek címkék alapján