Choigoui Hanbang (2017–2017) 12

The Best Hit / Hit the Top · 최고의 한방
36' · dél-koreai · romantikus, vígjáték, sorozat, rejtély, ifjúsági 15
1 évad · 32 rész

Yoo Hyun Jae, egy igen népszerű idol 1993-ból valami rejtélyes módon előre utazik az időben, és 2017-ben köt ki, ahol megtudja, hogy a hivatalos álláspont szerint ő 1994-ben meghalt.
Lee Ji Hoon és Choi Woo Seung gyerekkori jóbarátok, most együtt készülnek a közalkalmazotti vizsgára; de Ji… [tovább]

Képek 39

Szereposztás

Yoon Shi YoonYoo Hyun Jae
Lee Se YoungChoi Woo Seung
Kim Min JaeLee Ji Hoon
Cha Tae HyunLee Gwang Jae
Yoon Son HaHong Bo Hee
Cha Eun WooMJ
Dong Hyun BaeMC Drill
Lee Deok HwaLee Soon Tae
BonaDo Hye Ri
Hong Kyung MinPark Yeong Jae

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 41


Kiemelt értékelések

Shad 

Ez egy nagyon-nagyon könnyed vígjáték, konkrétan szinte semmi sem történik végig, mégis valahogy ott tart a monitor előtt. Talán a karakterek miatt, mert a sztoriba jobb nem belemenni:D az hagyján, hogy a 32 részből legalább 26ig egy centit sem jutunk előrébb, de ez a vége megoldás… ellent mond minden létező időutazó tézisnek. Konkrétan számomra totál érthetetlen volt a magyarázat. Jóval egyszerűbben is meg lehetett volna oldani.
Karakterek abszolút rendben voltak és szerethetőek egytől-egyig:) Igazából „gonosz” karakter sem igen van, még az is kedvelhető a maga hibáival. Yoon Shi Yoon és Lee Se Young szuper volt együtt és a kémia is remek volt:) Yoon-tól láttam már egy filmjét, amiben néma tanárt alakít, abban is zseniális volt:) Remélem kap még sok-sok szerepet:) imádtam Hyun Jae karakterét, egyszerűen zabálni való volt a sok hülyeségével:) Woo Seung pedig remeken kezelte:) az egyik lehúzta a másikat picit jobban valóság talajára, míg a másik felhúzta és így találkoztak középen:) Amit picin nehezen emésztettem, hogy bár mindegyik karakter szerethető volt, tulajdonképpen mindegyik hálatlan disznó volt a végén. Nem csoda, hogy Jae mindig egyedül érezte magát. Igaz a múltat elbénázta, de mindent jóvá és helyre tett. Mégis mikor eltűnt Woo-n kívül (és talán MJ) senkit sem viselt meg… noh mindegy:)
kinek? abszolút könnyed vígjáték, zéró történés, humoros jelenetek, cukorfalat karakterek, semmi gondolkodás (logikát ne is keress, főleg a végében), tökéletes kikapcsolódásnak egy zizi nap után:)

Khaos

Őszintén szólva az első néhány rész nem nagyon tetszett, mert túlságosan komolytalan volt, és a sztori se haladt semerre, de a végére egy egész jó történet alakult ki, szóval örülök, hogy megnéztem ezt a sorozatot. Tetszett, hogy az „átlagos” barátság és szerelem témák mellett érintett nem mindennapi, komolyabb dolgokat is, mint például az időutazás vagy az spoiler.
A legtöbb szereplőt egyébként nagyon megkedveltem, nem is tudnék kedvencet választani közülük. A színészek mind tehetségesek voltak, kár, hogy a legtöbbjükről most hallottam életemben először… :D

Melanii 

Alapvetően 8 csillagon gondolkodtam, de ez a humor és az a sok-sok vicces jelenet melyen felröhögtem. Az extra jelenetek a részek végén és a baki jelenetek… Nem tudom nem megadni érte a 9-et! :'D
Pontosan ilyen kikapcsolódásra vágytam most. Nekem tetszett az egész sorozat varázsa , noha őszinték legyünk sok dolog azért nem történik. xd
Voltak hibái, mint minden sorozatnak. Ha szőrös szívű lennék, akkor most belekötnék, de nem fogok.
A zenéi nekem nagyon tetszettek. Három olyan is van, amely különösen a szívemhez nőtt. A sztori is jó, de többet is kihozhattak volna belőle. A lehetőség az ott volt, csak nemigen éltek vele. De szerintem ez így volt most rendjén, és igazán jól elszórakoztatott még így is.
Olyan szinten szerelmes lettem Yoon Shi Yoon-ba. ♥ ♥ ♥
Az biztos, hogy szemgyönyörködtető pasikban sem volt hiány. :3
Tetszett, azt kell hogy mondjam.. :)


Hasonló filmek címkék alapján