Broken Souls (2015) 2

Évek teltek el azóta, hogy Darth Revan legyőzte tanítványát, Darth Malakot, és újra felvette a Sötét Nagyúr címét. Mikor azonban egy új fenyegetés jelenik meg, amely minden életre, a Sith Birodalomra is veszélyt jelent, Revan kénytelen szembeszállni vele. Leghűségesebb tábornokával, Meetra… [tovább]

angol

Képek 2

Szereposztás

Jessica SmithMeetra Surik
Abram AllredDarth Revan
David LaTommeDarth Nihilus
Ashley ParkerBastila Shan
Jared SeaichDarth Revan (hang)

Várólistára tette 5


Kiemelt értékelések

Valentine_Wiggin 

Látszik, hogy ugyanaz a csapat csinálta, mint a Shadows of Corruptiont, mert pont ugyanazok az erényei és a gyengeségei is. Itt nincs igazából konkrét sztori, Meetra elmond egy monológot, aztán mindenki harcol, szép effektekkel, korrektül megcsinált környezettel, jól megkoreografált vívó mozdulatokkal. A karaktereknek megint nincs túl sok köze az eredetiekhez, Revan működik, de Meetra ahhoz képest, hogy főszereplő, igazából lehetne bármelyik random Sith, mert semmi szerepe nincs a személyiségének, és persze, Nihilus azt sem tudom, milyen módon kerülhetett volna így szembe a főhősökkel, de rajongói filmhez képest még mindig szép munka, van hangulata, kicsit visszaránt az eredeti történet világába. Ami még plusz pont, hogy a két kisfilm között eltelt négy évben a készítők rájöttek, hogy lens flare nem menő, ezért itt már látszanak a fénykardok, a villámlások, stb. Ismételten, hét percet rá lehet szánni, de nem csúcskategória a Star Wars rajongói munkák között.


Népszerű idézetek

Valentine_Wiggin 

Revan: Balance. This is the purpose of our lives Meetra. And this is our curse.

Valentine_Wiggin 

Those who accept the power of the dark side must also accept the challenge of holding on to it. By its very nature, the dark side invites rivalry and strife.
(zárómondatok)


Hasonló filmek címkék alapján