Battle at Big Rock (Jurassic Park 5,5.) (2019) 65

Egy család a Big Rock Nemzeti Parkban tartott kempingezésén belekeveredik a dinoszauruszok és az emberek első nagyobb összecsapásába.

Teljes film

Szereposztás

Natalie Martinez
André Holland
Melody Hurd
Pierson Salvador

Kedvencelte 3

Várólistára tette 48


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Nagyon jól összerakott kisfilm volt, csak azt sajnálom benne hogy ilyen rövid lett. Most még jobban várom a Jurassic World 3-t, főleg ha ehhez hasonlóan fogják bemutatni a dinók és emberek kapcsolatát.
A stáblistás kis jelentek tetszettek a legjobban. :D

pvik13 

So, emberek és dínók együtt? I like it. :3

Razor 

Helyén kezelve ez egy teljesen korrekt kisfilm volt.
Trevorrow interjúkban kifejtette már, hogy a Jurassic World harmadik részében azt szeretné bemutatni, milyen az a világ ahol dinoszauruszok és emberek együtt élnek. Nem háborúzó, városokat ostromló dinókról van szó, hanem vadállatokról, akikbe itt-ott belefuthat az ember, mint pl. egy medvébe.
A kisfilm sztorija egy ilyen találkozást mutat be. Egy évvel járunk a Bukott birodalom eseményei után, a helyszín a fiktív Big Rock Nemzeti Park, 30 mérföldnyire a Lockwood-birtoktól. A főszereplők egy vegyes házasságú család, akiknek a nyugis estéjét előbb egy Nasutoceratops anya és kölyke, majd a nyomukban érkező Allosaurus zavarja meg…
A kisebb büdzsé ellenére a látvány a helyén volt, szépen tört, aminek kellett, a dinók pedig jól sikerültek, elnéztem volna még őket egy kicsit tovább is. A lakókocsis résznek jól sikerült felidéznie Az elveszett világ hasonló jelenetét. Egyedül a spoiler kissé klisé, ráadásul nem lett volna egyszerűbb spoiler? Na mindegy, ez csak szőrszálhasogatás.
A stáblista alatti pár másodperces jelenetek szintén jó betekintők voltak a dinókkal közös világba. Ilyenből jöhetne még pár.

Kemiviki 

Váooo ez nagyon jóra és látványosra sikerült! Nekem nagyon bejön ez az emberek és dinók együtt élése dolog. De azért félelmetes belegondolni hogy bármikor bárhol szembetalálkozhatsz egy olyannal aki az ebédjének tekint.

Nihilchan 

Teljesen korrekt, mitöbb, látványos és akcióban gazdag rövidfilm egy olyan világról, amiben nem szeretnék élni.

Pandalány

Rövid, de velős kisfilm. Jöhet az új film!

DittaV 

Igazából sok értelme nincs, max. annyi, hogy előrevetíti a Dr. Malcolm által megjósolt világot. Sokat nem tett hozzá semmihez… feleslegesnek érzem nagyon.

3 hozzászólás
Hippoforaccus 

Nem rossz, látványos kis rövidmozi. Igazából semmi olyasmi nincs benne, amire ne számítana az ember, kivéve, hogy jó, ha van a közelben egy dilinyós, aki megtanítja számszeríjjal lőni a gyerekedet…
A stáblistajelenetek azért jobbak, mint maga a film.

Pcsenge100 

elég fura volt nekem ez a rövidfilm, de megnéztem mivel az egész jurassic parkot láttam így ezt is kiakartam pipálni, hát sikerült. kicsit többet vártam tőle

Scarlet_Rose 

Hoogy az aaa„O.O„ Elképesztő❤
Őszintén szólva 1, Kedvet kaptam, hogy megnèztem a filmeket ❤ :))
2, Én nagyon kíváncsi lennèk egy teljes filmre erről *.*


Hasonló filmek címkék alapján