Az amerikai lány (2011–2011) 2

La ragazza americana
180' · olasz · romantikus, minisorozat
2 rész (epizódhossz: 90')

Susan Henderson, fiatal amerikai lány, Olaszországba érkezik, hogy elrendezze az örökségét, amit a sosem látott olasz nagyapja hagyott rá. A lány az ügyvédnél értesül arról, hogy az öröksége egy középkori toszkán kastély.
Susan beköltözik a kastélyba, de a falusiakkal nem jön ki jól, mivel… [tovább]

Szereposztás

Vanessa HesslerSusan Henderson
Giulio BerrutiVasco
Hirdetés

Várólistára tette 5


Kiemelt értékelések

vvn_e 

Egy közönséges szappanopera smafu ehhez képest :D

Szögezzük le, ez nem egy kifejezetten jó mini. Kis költségvetésű ami nagyon látszik technikailag. Olyan amatőrnek és olcsónak tűnik néhol, tv film emiatt is kisköltségvetésű, de ennek nem feltétlen kellene számítania, a történet úgy meg van bonyolítva, hogy nincs az a szappanopera amelyik ne hajtana fejet a kusza ki kinek a kije között. A karakterek sablonosak, a mellékszereplő falusiak harsányak, a lány szép és… és mondjuk határozott. A srác jóképű és egész kedves a lánnyal, az amerikai srác még egy ilyennek képzeltük az amcsikat a 90es években figura, szóval mindenki sablonos és eltúlzott
A történet pedig… nos azt nem mondom, hogy kiszámítható, mert nem hittem el, hogy komolyan ennyire túldármázós szappan lesz, pedig de. A lezárás is olyan spoiler.

De és most jön a de, amiért nem tudom azt mondani, hogy pocsék volt bár sokáig tartott átrágni magam rajta Toscana gyönyörű, és a kisváros hangulatos volt mind az 5 beállításában, Giulio Berruti jóképű plusz még egy csodás fekete lovat is adtak alá, gondolom, úgy voltak vele, hogy ez már máskor is bejött és egész aranyos jeleneteik vannak a főszereplő lánnyal. Én meg valamikor rég egy messzi, messzi galaxisban szerettem a szappanoperákat és most nosztalgiáztam egyet.
Amúgy meg olasz gyakorlásnak tök jó még ha be is jön a toszkán dialektus itt-ott, hol erősebben hol nem.

2 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján