ALF (ALF) (1986–1990) 31

Az amerikai Tanner család megszokott mindennapjainak egy csapásra vége szakad, amikor egy nap éppen az ő garázsukban landol Alf, a kedves, szőrös földönkívüli lény. A jövevényt hamarosan már szinte családtagként szeretik Tannerék. Alfnak mindig, mindenről határozott véleménye van, s úgy érzi,… [tovább]

Képek 9

Szereposztás

Paul FuscoAlf
Max WrightWillie Tanner
Anne ScheedenKate Tanner
Andrea ElsonLynn Tanner
Benji GregoryBrian Tanner
Liz SheridanRaquel Ochmonek
John LaMottaTrevor Ochmonek
Darwin Joston
Josh BlakeJake Ochmonek
Anne MearaDorothy Halligan

További szereplők

Kedvencelte 11

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

Solo_Mayer 

Alfnak akkora tappancsa van, mint egy medvének. :D Az 1. évadot felírnám receptre búbajok ellen, most újranézéskor is szénné nevettem magam rajta. A többi évad nem sikerült olyan jól, de így is vállalható mindegyik.

Hippoforaccus 

Hát ez haláli!
Az első évadnál konkrétan nem mertem enni vagy inni a részek alatt, mert az első oár rész alatt elkövettem ezeket a hibákat és majdnem alkalmaznom kellett magamon a Heimlich-fogást, mert gélrenyeltem a röhögéstől.
Sajnos a zseniális nyitás után ahogy jönnek az új évadok, úgy ül egyre lejjebb a humor színvonala, de azért még a negyedik évadon is lehet erőteljesen kuncogni.
Biztos, hogy többször nézős lesz és kedvenc. :)

Timi98 

Régen nagyon szerettem, még pár éve is játszották a televízióban. Elég mulatságos sorozat, sokkal jobb a humor benne, mint a maiakban. :)

Nelli0805

Három évadot néztük meg, alapvetően tetszett, de voltak nagyon gagyi részek is, amik elvették egy időre a kedvem attól, hogy tovább nézzem.
A régi szinkronnal néztük, ami hangok tekintetében jobb, mint az új, de sokszor hallani, hogy amit mondanak, annak semmi köze az eredeti szöveghez… (A kedvencem, amikor ott van az Oreo keksz az asztalon és Alf azt mondja rá: Pombär…)
Viszont voltak tényleg vicces részek is, amiket nagyon jókat nevettem, főleg az első évadban. Később Alf kreténségei már inkább irritálóak voltak, mint viccesek… Főleg mikor idióta kisgyerekként viselkedett és nem tűnt fel neki, hogy szétbarmolja egy – amúgy nyugodt – család életét. Ha Melmeken ilyenek a felnőttek, nem csoda, hogy felrobbant. :D


Népszerű idézetek

Solo_Mayer 

Alf: Nem akartam kiakasztani Kate-et.
Willy: Mert mégis mitől akadna ki Kate?
Alf: Szerintem egy 30 centis csótány látványától ki tudna.

Alf: Megrendeltem a rovarirtót.
Kate: De nem rovarirtó kell, hanem Sigourney Weaver!


Hasonló filmek címkék alapján