Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

Theana 

Igazából a legjobban az zavart ebben az egy részben, amit végig bírtam nézni, hogy azoknak a problémáknak, amelyekkel az átlagos háztartásbeli emberek is küzdenek, akkora feneket kerítenek, mintha bezárt volna a Dolce & Gabbana. Ez tényleg az a szint, amiről a bitang nagy különbségek során beszélünk. Undorító ez a differencia, hogy valaki konkrétan kaviárral fürdik, valahol meg a vízért ölik egymást. Ez az egy csillag is csak azért van, hogy lehúzzam a százalékot. A srác, aki „más” elmondása szerint, is ugyanannyira felszínes, mint a fentebb említettek, de az ő szála egy kicsit dobott ezen a vackon, mert összehasonlította a színvonalat. Azt pedig végképp nem értem, hogy ma, érted, ma 2021-ben, hogy álltathatja magát valaki azzal, hogy a gazdagság barátokat hoz? Naja, mert ez a „más” srác vajon miért lóg velük?

Emese_Szalai 

Első gondolatom: Ezt a sok gyökeret! XD Csak röhögni tudok rajta…
Hol vannak ehhez képest gazdagságban a Feleségek luxuskivitelben celebjei? Kb. a béka popsija alatt… Közük nincs ehhez a gazdagsághoz!
Elején gondolkodtam a 3 csillagban: szép ruhák, meg gyémántok. De aztán ahogy ezt a sok hülyét néztem… Marad a 2 csillag.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján