negike


Összes kitüntetés 191

Kedvenc filmek 408

John Wick (2014) Deadpool (2016) Non-Stop (2014) A kiütés (2014) Végre otthon (2015) Kingsman – A titkos szolgálat (2014) Harry Potter és a Titkok Kamrája (2002) Jurassic Park (1993) Jurassic Park 2. – Az elveszett világ (1997) Jurassic Park 3. (2001)

Kedvenc sorozatok 33

Így jártam anyátokkal (2005–2014) Amerikai Horror Story (2011–) Hazug csajok társasága (2010–2017) Orange Is the New Black (2013–2019) Inni és élni hagyni (2008–2014) iZombie (2015–2019) Scream: The TV Series (2015–) A visszatérők (2014–2020) My Mad Fat Diary (2013–2015) Rejtélyek városkája (2012–2016)

Kedvenc művészek 439


Utolsó karc

negike

Köszönöm a kihívást @Lilla99, nagyon szívesen kitöltöm. :D

1. Melyik volt életedben az első meghatározó film, amit láttál?
Huu ez nem könnyű kérdés, ami miatt megszeretem a filmek az igazából mese volt még kislányként és az a Micimackó. De egy meghatározó film az életemben az a Harry Potter első része. Lehet hogy furán hangzik de egy olyan világba kalauzolt el amit még most is imádok. Nekem nagy élmény volt.

2. Mi volt az utolsó film vagy sorozat, amit láttál?
Az utolsó film a tökéletes hang volt, nagy kedvenc a film. Az utolsó sorozat pedig Doom Patrol volt ami egy új nagy kedvenc lett.

3. Mik a kedvenc filmjeid?
Elég sok kedvenc filmem van, egyet semmiként nem tudnák választani, a top 3: Az összes Harry Potter :D, Jurassic Park összes része, meg az összes A Karib-tenger kalózai rész.. Na jó ezek nem egy filmek, de nem tudok választani. :D Persze ha nagyon muszáj lenne akkor tudnák.

4. Milyen műfajú filmben lennél szívesen karakter?
Huu vagy vígjáték vagy akciófilm. Imádom a vígjátékokat, meg a humort. Elég humoros embernek tartanak, szeretek másokat megnevettetni. Akcióban meg szívesen kipróbálnám magam! :D

5. Ki játszana téged egy filmben?
Ez is egy nehéz kérdés, igazából több színészre is gondolok, persze egyikhez se hasonlítok! :D De mondjuk Emma Watson vagy Angelina Jolie. Meg Emmy Rossum is. Bármelyikük jó lenne.

6. Mi a TOP 3 kedvenc sorozatod?
Ez sokkal nehezebb mint a többi eddig. Én nagy sorozat mániás vagyok. Nagyon sokat szeretek, és sokat szeretnék még megnézni. De megpróbálom rangsorolni! :D Az első egyértelmű, hatalmas kedvenc, mindegyik évada, imádom az egész történetet, a szereplőket. Ez pedig a Szégyentelenek.
A második már egy kicsit nehezebb vagy a Gotham vagy The 100. Mindekttő nagyszerű sorozat, megvett kilóra. Igazából nem tudok dönteni közülük. Szóval nálam kettő sorozat áll a második helyen.
A harmadik pedig legyen a Doom Patrol. Engem nagyon elvarázsolt a történet, szerintem nagyon vicces, olyan dolgok történek benne! :D Én nagyon bírom.
De még van rengeteg sorozat amit ide sorolhatnák. Nehéz ez! :D

7. Mi idegesít legjobban egy filmben?
Amikor van egy 2 órás film mondjuk és a háromnegyed filmeben semmi de semmi az égvilágon nem történik és a végén mindent ellőnek, és olyan csavarok vannak benne aminek semmi értelme.
Meg a szerelmi háromszögek amik igazából csak feleslegesek. Oké vannak nagyon jó szerelmi háromszögek aminek van értelme. De a legtöbbnek nincs és csak azért rakják bele mert ez a menő.

8. Mi az a film, vagy sorozat, amit soha nem fogsz megnézni?
Film szerintem nem nagyon van, max a katasztrófa filmek, én annyira nem szeretem őket. Ohh meg az Emberi százlábú, fujjj errre nem tudom rá venni magam. Meg az ilyen nagyon durva, undorító filmek.
Sorozat szerintem nincsen. Talán mondanám a Dallas-t ami most eszembe jutott. Nem azért mert valami bajom van vele. Csak nem kötne le de aztán kitudja! :D

9. Melyik színésszel / színésznővel, filmrendezővel találkoznál szívesen?
Filmrendező egyértelműen Tim Burton nagyon szeretem a munkásságát. Meg Steven Spielberg aki szerintem egy hatalmas tehetség.
Színészek azért vannak egy páran: Johnny Depp, Ethan Cutkosky, Eddie Redmayne, Emma Watson, Angelina Jolie.

10. Mi az aktuális kedvenced, amit most láttál, vagy most szeretnél megnézni?
A mostani nagy kedvencem és amit nem rég láttam az a Legendás állatok és megfigyelések második része! :D Sorozat pedig a Doom Patrol.
Amit megszeretnék nézni huu az elég sok de mondjuk filmben az Aladdin, meg az Oroszlánkirály. Sorozat pedig valami sitcomra gondoltam, csak annyi van hogy nehéz eldönteni hogy melyiket nézem! :D

Én titeket kérnélek fel a kihívásra: @Chriss @Nevra @Mrs_Stark
Ha van kedvetek, akkor örülnék ha kitöltitek. ^-^

2 hozzászólás