Lili98  


Összes kitüntetés 21

Kedvenc filmek 134

Aranyhaj és a nagy gubanc (2010) Napos oldal (2012) Ahol a szivárvány véget ér (2014) Forrest Gump (1994) Időről időre (2013) Az éhezők viadala (2012) Anasztázia (1997) A Szépség és a Szörnyeteg (1991) A legnagyobb showman (2017) Mamma Mia! (2008)

Kedvenc sorozatok 41

Szeplőtelen Jane (2014–) Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? (2014–) Crazy Ex-Girlfriend (2015–) Stranger Things (2016–) Riverdale (2017–) Városfejlesztési osztály (2009–2015) Szégyentelenek (2011–) Így jártam anyátokkal (2005–2014) Sherlock (2010–2017) Egyszer volt, hol nem volt (2011–2018)

Kedvenc művészek 74


Utolsó karc

Lili98 
Filmes TAG

Nagyon szépen köszönöm a kihívást @LukeSkywalker ! :)
1. Moziban vagy otthon szeretsz filmet nézni?
Mindenhoool. A filmezés az egyik nagy szenvedélyem szóval mindegyiket nagyon de nagyon szeretem. A mozit kifejezetten, különlegessé teszi az élményt. :)
2. Egyedül vagy társaságban?
Egyedül még nem voltam moziban, szóval az még várat magára. Az esetek többségében Keresztanyukámmal járok moziba, egymás mozi partnerei vagyunk. De otthon kifejezetten egyedül szeretek filmet nézni.
3. Mi idegesít a legjobban a moziban?
Hogy egy 2 és fél órás filmnél nincs egy 10 perc szünet..ha értitek mire gondolok…:D Meg hát nyilván a mozi etikettet nem tudó emberek…
4. Szoktál enni/inni/sms-ezni, stb. filmnézés közben (zavar, ha mások csinálják)?
Enni szinte mindig. Az evés és filmezés vagy bármilyen videó nézése evéssel jár, ami hát nem hiszem, hogy túl egészséges…pláne hajnali 3kor.. Most már moziban is eszünk, amikor kicsik voltunk szinte sohasem vettünk kaját moziba (valószínű az ára miatt, amit megértek). Moziban sohasem sms-ek. Ha otthon filmezek akkor igen…van, hogy nézem közben a telefonom is. De ez inkább már multitasking.:D
5. Szerinted mi lesz a mozizás jövője?
Naggggyoooon remélem, hogy nem avul el. Én imádok moziba járni, csak hát ugye az online filmek kissé megnehezítik a helyzetet. Nem mintha én nem szoktam volna online filmeket nézni..Szerintem a mozizás már egy olyan kulturális programmá nőtte ki magát, hogy talán nem fog kimenni a divatból.
6. Melyik filmet várod a legjobban az idén?
Sokat! Az új Mamma miát!, a Legendás állatok- Grindelwald bűntettei, az új live-action Diótörő, Han Solo történet és még sorolhatám.:) De ezek a legjobban!
7. Ha választhatnál, hogy melyik filmet játsszák újra a mozikban, melyik lenne az?
Hmmm.. Talán régi filmeket! Leginkább régi musicaleket. Szerintem nagy élmény lenne egy régi musicalt megnézni egy moziban így a 21. században, én nagyon élvezném.:)
8. Nézni fogod idén az Oscar-díjátadót?
Tervezem!!! De ezt mondom már 3 éve. Na de most komolyan mivel MÉDDIÁÁÁÁÁS vagyok ezért úgy érzem, hogy kötelességem megnézni, és csoporttársammal már tervezzük is, jó szórakozás lenne. Meg hát ki tudja mikor lesz legközelebb magyar jelölt? ezt mondtam 3 évvel ezelőtt is Szóval igen szeretném, ha engedi az időm, a suli és az energiám.:)
9. Hogyan nézel filmet? TV-ben játszottat, DVD-n, Blu-rayn, VHS-en, iTunes-ról/Amazonról/Netflixről stb. letöltve/streamelve?
Úgy tévében, hogy csatornán megy nagyon ritkán. Falnak megyek a reklámok mennyiségétől. Deeee mióta lett okos tévénk, ott nézem a filmeket egy magyar Netflix oldal segítségével (bahu.tv) én és a család is imádja. Ha gépen nézek filmet akkor előőőőőfordul, hogy online khmmmmmm khmmmmm, de most már gépen is a bahut használom. DVD-n nem tudom mikor néztem utoljára filmet..pedig van pár. Letölteni pedig nem szoktam, félek a vírusoktól.
10. Szerinted milyen műfajú filmből kellene többnek készülnie?
Igényes, tényleg humoros vígjátékokból. Már a hócipőm tele van a gusztustalan amerikai izléstelen filmekből. Pedig a vígjáték az egyik kedvenc műfajom. A másik pedig..Hát musicalekből nekem sosem elég, szóval én azoknak is nagyon örülnék.:)

Akiket én kihívok: @Mentavirág , @duracell , @viky0222 , @Krenai , @Michie , @kiruu , @Törpilla , @negike éééééééééééééééés @Emerson ! :)
Hajrá!

9 hozzászólás