DianaRL kihívása


DianaRL

Filmes párosok

Elkezdődött2019. április 27., 15:47
Jelentkezés vége2020. december 27., 23:59
Véget ér2020. december 31., 23:59

Vannak azok a színészek, akik szinte mindig együtt szerepelnek a filmvásznon, és imádjuk is együtt látni őket – legyen szó szerelmespárokról, családtagokról vagy pusztán munkatársakról. Ez a kihívás most róluk szól: nézzünk filmeket összeszokott párosokkal!
A kategóriák pedig… *dobpergés*
1. Visszatérő szerelmesek: 2 film
Akár az életben is egy párt alkotnak, akár csak túl jól működik köztük a kémia, vannak színészek, akik több filmben is szerelmespárt alakítanak. Ehhez a ponthoz két olyan filmre lenne szükség, ahol ugyanazok a színészek alakítanak szerelmespárt (az, hogy csak ebben a két filmben szerepelnek együtt, vagy többen is, lényegtelen).
Filmsorozatok részeit, illetve összefüggő filmeket hozni nem ér, csakis különálló filmek számítanak.
2. Összeszokott párosok: 2 film
Vadnyugati pofonosztók, összeszokott zsaruk vagy családtagok? A lényeg, hogy több filmben is megcsillogtassák, milyen jól tudnak együtt dolgozni, így itt is ugyanazon két-két színésszel várok filmeket.
Ennél a pontnál sem tudok elfogadni összefüggő alkotásokat, ahogy szerelmespárokat sem – arra ott van a fentebbi kategória. ;)
3. Valódi párosok: 1 film
Ennél a pontnál egyetlen dolog számít: a két színész ugyanolyan kapcsolatban álljon a filmvásznon, mint a valóságban. Házaspár, testvérpár, anya-lánya, apa-fia, bármi jöhet.
Szóval mi kell a teljesítéshez?
– megnézni 5 filmet (nem animét, nem animációs filmet és nem sorozatot) a kihívás kezdete után
– hozni az Én és a film linkeket csillagozással
– izgatottan várni a plecsnit
Vegyük elő régi kedvenc párosainkat vagy fedezzünk fel újakat, filmnézésre fel!