Zac Efronnal a Föld körül (2020–) 13

Down to Earth with Zac Efron
40' · amerikai · dokumentumfilm, minisorozat 7
8 rész (epizódhossz: 40')

Zac Efron színész és Darin Olien wellnessguru világ körüli utazásra indul az egészséges és fenntartható életmód titkát keresve.

angol

Szereposztás

Zac Efronönmaga
Darin Olienönmaga
Carmen Yulín Cruzönmaga
Anna Kendrickönmaga
Sasha Pintoönmaga
Martin Rieseönmaga

Kedvencelte 3

Várólistára tette 43


Kiemelt értékelések

Zsófia 

Nyitott voltam rá, de nagyon szájba rágós (a tanulságok, a filozofálgatások…), és Zac Efronnak az első rész után már egyszer sem sikerült meggyőznie arról, hogy nem csak a pénzért és a pózokért ment ki a dzsungelbe. Többet vártam/reméltem ettől a dokutól.

brena 

Rég láttam a TVben bármit is amiből ennyi újat tanultam volna!Nagyon tetszett. Biztos vagyok benne,hogy újra fogom nézni még.

clarity 

nem volt rossz, bár Efron-ék szívhattak valamit, mert a percenkénti tinilányos vihogást akár hülyülésről, akár komoly témáról volt szó egyformán szinkronban nyomták.

piciszusz 

Már csak dühből is végignéztem. Engem amúgy ez felcseszett. Zac Efron vihog, minden 2. szava az, hogy wow és papol, hogy mennyire rossz a földnek, miközben a Hiltonban meditál reggelente, repülget országról országra és műanyagból issza az elviteles juicet, nagyon hiteles. Még Darin akire azt mondom, hogy tök értelmes palinak tűnik és adott hozzá valamit a sorozathoz.


Hasonló filmek címkék alapján