Workin' Moms (2017–) 2

Négy nő zsonglőrködik szerelemmel, karrierrel és a szülőséggel. Igyekeznek támogatni egymást, és nem ítélkezni, amikor az élet nehéz helyzet elé állítja a másikat. Legyen az identitásválság, egy szuper új munkalehetőség, szülés utáni depresszió vagy nem tervezett terhesség – jóval és rosszal is… [tovább]

angol

Szereposztás

Catherine ReitmanKate Foster
Dani KindAnne
Juno RinaldiFrankie Coyne
Katherine BarrellAlicia Rutherford
Philip SternbergNathan Foster
Dennis AndresIan Matthews
Jessalyn WanlimJenny Matthews
Mimi KuzykEleanor Galperin
Olunike AdeliyiGiselle Bois
Angela AsherDorothy Cutwater

További szereplők

Hirdetés

Várólistára tette 15


Kiemelt értékelések

Röfipingvin

nem volt ez rossz. Pont éppen annyira nagyít csak fel dolgokat, hogy nevessünk rajta, majd persze el is gondolkodjunk kicsit. Nekem szirupos lett a vége, és sajnálom, hogy csak egy évad.
A kifele hordozást* viszont nem fogom megbocsátani a készítőknek.

* baba „kenguruban” (itt rugalmas kendőben) volt az anyukán kifele nézve. így nem hordozunk, csak úgy, hogy a baba felénk néz

AeS

Ez egy kanadai sitcom, ami a szülési szabadságról a munka világába visszatérő anyák nehézségeit és megküzdési stratégiáit mutatja be, néha viccesen, néha szívszorítóan. Négy fő karakter köré épül a sorozat, Kate a reklám- és PR világában mozog, elismert munkatárs, szereti a munkáját, meg persze szereti a családját is, ami nehéz döntések elé állítja. Annie, személyes kedvencem, már második gyermeke születése után folytatja a pszichológiai magánrendelését, miközben persze a saját problémáival küzd meg a legnehezebben.
Jenny, akit férje, Ian vált fel otthon, és a munkába visszatérő Jenny döbbenten veszi észre, hogy távolodni kezd a családjától, illetve a nekem kissé túl bolond Frankie, aki viszont a szülés utáni PTSD legmélyebb bugyrait éli át, miközben élettársával, Giselle-lel próbálnak újra kapcsolódni egymáshoz.
Nagyon gyorsan ledaráltam az első évadot, úgy láttam az IMDB-n, hogy született folytatás, őszintén remélem, hogy hamarosan jön a Netflixre az is.

2. évad: rányomtam még egy csillagot, mert szerintem egyre összetettebb és érdekesebb, még nem teljesen tudtam dönteni arról, hogy melyik a kedvenc szálam, Anne és Lionel mindenképpen, de Ian felzárkózik mögéjük, remélhetőleg a harmadik évadra eldöntöm. Vagy nem. :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján