Volt egyszer egy Venice / Drágán add a kutyádat! (2017) 75

Once Upon a Time in Venice
94' · amerikai · akció, vígjáték, thriller 16

Steve Ford magánnyomozó élete teljesen összeomlik, amikor a hírhedt alvilági banda ellopja imádott kutyáját, Buddyt. Amennyiben viszont szeretné látni, végre kell hajtania mindazt az őrültséget, amelyet a banda kér, így kénytelen-kelletlen bele kell keverednie egy drogügyletbe. A helyzetet azt… [tovább]

Szereposztás

Jason MomoaSpyder
Bruce WillisSteve
John GoodmanDave
Thomas MiddleditchJohn
Emily RobinsonTaylor
Jessica GomesNola
Kaleti WilliamsManu
Famke JanssenKatey
Myles HumphusTui
Maurice CompteOscar

További szereplők

Várólistára tette 58


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Egy roppant gagyi film amit Jason Momoával és Bruce Willissel próbáltak eladni… És kövezzetek meg, de szerintem sikerült. Nem egy mestermű. De szerintem messze nem olyan rossz mint ahány százalékon áll…

kiruu 

Sikerült kifognom a kifejezetten rossz akció vígjátékokat. Ma ez a második. Unalmas, nem köt le, és kicsit sem vicces. Még csak Jason Momoát sem tudom annyira kiemelni, mert persze a külseje a legjobb része a filmnek, de nincs is csúcsformában. A karaktere volt a legszimpatikusabb, a kutya és Dave mellett. Egyszer nem tudtam nevetni, semmi vicces nem volt a filmben, de még csak a közelében sem járt, hogy megnevettessen. Bruce Willis azon kívül, hogy egy arc kifejezéssel járkált Venice környékén, semmit nem csinált.

dulkap 

Miután megnéztem négy díjnyertes filmet (egyik sem túl vidám, de jó filmek), külön felüdülés volt másfél órára egy gyakorlatilag semmiről nem szóló, de szórakoztató filmet nézni. Erős karizmájú színészek, vicces szituációk és pörgős történet. Vannak hibái, de nekem nagyon tetszett a maga nemében és John Goodman a film második felében nagyon vicces. :)

jancsibohi 

Ez nem volt jó.
Szerintem Bruce ezt csak azért vállalta el, hogy kipróbálhassa, milyen spoiler.

2 hozzászólás
Kontra_Judit 

Nem is tudom, hogy vígjátéknak vagy akciófilmnek jellemezhető-e, a kettő egyvelege…de elég gyengécskére sikeredett. Igaz, Bruce Willis meztelenül is bombázó :D Valljuk be Jason Momoa teste is imádni való, de ebben filmben nem egy Khal Drogo :D
John a nyomozósegéd nagyon cuki szereplő :) És persze vidám fickó lett a végére a válóperből kikeveredő Dave is.

shieldmaidenwithflowers

Nekem ez esküszöm tetszett. A rendkívül kínos narráció, a kikacsintások. Nekem most minden egyben volt. Nyilván nem egy művészeti alkotás, és nem egy nagy díjnyertes film, de hát én rohadtul élveztem. Szeretem az ekkora marhaságokat, amik direkt marhaságok. (még így megjegyzem, hogy az ízléstelen altesti poénok is kimaradtak, ami nálam már plusz két csillag)

Corvus_CoRex 

Korábban is láttam már a plakátját, de valamiért azt éreztem, nem tetszene.
A kutya persze érdekelt.
Aztán most megvolt könyvtárban, hát kikölcsönöztem…

Sajnos jó volt a megérzésem. A kutyát csak csalinak használták. :/

Érteni véltem néhány poént, csak nem bírtam rajtuk nevetni. Sőt, többször el-el bóbiskoltam.
A kutya cuki volt, a „lányokat” is bírtam kicsit, de ezzel ki is fújt.

Willis olyan volt, mint aki azért csinálta, mert valamiből ugye meg kell élni.
Goodman meglepett, mert én úgy tudtam, néhány éve meghalt és hogy ez nem olyan régi film. Még sajnálkoztam is néha film közben, hogy „látszik, hogy itt már beteg volt”, mert olyan fogyott-nyúzott képe volt.
Aztán, mint most kiderült, még él a pali. ^^;;;;;;;;;;
spoiler
Momoának vicces még mindig nekem a neve, + állítólag szeret hazánkba látogatni, tudom, hogy szerepel a Trónok harcában és féltem tőle a Cukor hegyes filmben, mikor a dutyiban megzaklatta a kis fickót… :l De ennyi kapcsolatom van csak vele, szóval ha nem láttam volna az elején a nevét kiírva, rá nem jöttem volna, hogy szerepel a filmben.
Még így is kb. a film felénél jöttem csak rá, hogy kit játszik. Mikor az utcán fenyegette Willist és a gagyi segédjét a Kisujjra emlékeztető haverjával… X)
Mondjuk utólag belegondolva még talán hozzá passzolt leginkább a karaktere + ez a „humorkodjunk” dolog.

A poénok és a szereplők mellett a történet se jött be. Néha azt se tudtam, mi van, kik azok a szereplők akik épp felbukkantak. Nem láttam, hova akarnak kilukadni, mi a sztori, de azért titkon reméltem, hogy nem lesz elvesztegetett idő, amit rászántam és lesz majd a végén valami nagy csavar és/vagy poén….
spoiler

Hippoforaccus 

Az első 10 perc se ment le, már látszik, hogy egy ostoba, kínos poénokkal telepakolt limonádé az egész.


Hasonló filmek címkék alapján