Kedvencelte 5

Várólistára tette 22


Kiemelt értékelések

Kija 

Nem egy nagy szám, de egynek elmegy. A vámpírok közössége szórakoztató, a klasszikus Drakula történetből ismert szereplők egy része egész kreatívan be van építve a történetbe, a kötögető Drakulán pedig különösen jókat szórakoztam. Alapvetően a főszereplőnők aranyosak és a románc sem rossz, Goody kis visszaemlékezései pedig szépek, különösen a végén. A különböző korokra való utalgatásai meg különösen viccesek tudnak lenni. A vámpír létet és mítoszt egy érdekes szemszögből közelíti a film, de nem kell sokat várni tőle, mert nem ad többet, mint amire az előzetes alapján számítani lehet. Szerintem többet is ki lehetett volna belőle hozni, de nem annyira rossz.

Chriss 

Hát egynek elment, de nem került be a kedvenceim közé. Sigourney aztán tényleg ezer arcú :D Krysten Rittert a Jessica Jones-ban is szerettem már :) Alicia Silverstone-t is jó volt újra látni… Mindezek mellett sem hiszem, hogy újra meg fogom nézni ezt a filmet többször. :)

vvn_e 

Nagyon gagyi paródiának tűnik és tele van fárasztó eszementségekkel, de mégis ott van benne az a komoly, szép felhang a végén. Meg sok céltalan paródával ellentétben van eleje közepe vége a történetnek, ez meg jó pont nálam.

Miyakobaba 

A film felkerült a várólistámra, mert vámpíros. Egy választok a várólistádról kihívás miatt néztem meg. Egyszer nézhető, vicces is volt.
Megkedveltem Krysten Rittert.

Anna93

Elvetemült egy film, elég gyenge technikával, de mégis élvezhető, és vannak benne jó poénok. Nagyon beteg, de most pont ilyen film kellett amin csak röhögni kell. :D

Tetszett az alapötlet, hogy a modern világban hogy élnének vámpírok. spoiler

2 hozzászólás
Meryl 

Elég gáz film. Egyedül Goody visszaemlékezései tetszettek, amúgy borzasztó gagyi jelenetek és viccek vannak benne.
Az pedig elég cink, hogy itt is eljátszották a spoiler
Aki igazi vámpíros filmet akar az felejtse ezt el.


Népszerű idézetek

Anna93

*sétálnak a Times Squaren*
Goody: Te nem imádod a Times Squaret? Szerintem a világ közepe!
Stacy: Minden filmben benne van, unalmas!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján