Kedvencelte 5

Várólistára tette 32


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Még régebben láttam akkor tetszett mert egy nagy hülyeség, most sem volt rossz, kis vicces vámpíros film, nem kell sokat várni tőle. Voltak benne nagyon jó részek, és jó poénok is, bár azért fárasztó viccek is. :D
A szereplők jók voltak, Alicia Silverstone és Justin Kirk voltak a kedvenceim. Krysten Ritter kicsit idegesített, főleg a film elején.
Egy kis kikapcsolódásnak tökéletes volt.
https://i2.wp.com/www.kindertrauma.com/images/vamps1.gif…

Kija 

Nem egy nagy szám, de egynek elmegy. A vámpírok közössége szórakoztató, a klasszikus Drakula történetből ismert szereplők egy része egész kreatívan be van építve a történetbe, a kötögető Drakulán pedig különösen jókat szórakoztam. Alapvetően a főszereplőnők aranyosak és a románc sem rossz, Goody kis visszaemlékezései pedig szépek, különösen a végén. A különböző korokra való utalgatásai meg különösen viccesek tudnak lenni. A vámpír létet és mítoszt egy érdekes szemszögből közelíti a film, de nem kell sokat várni tőle, mert nem ad többet, mint amire az előzetes alapján számítani lehet. Szerintem többet is ki lehetett volna belőle hozni, de nem annyira rossz.

Chriss 

Hát egynek elment, de nem került be a kedvenceim közé. Sigourney aztán tényleg ezer arcú :D Krysten Rittert a Jessica Jones-ban is szerettem már :) Alicia Silverstone-t is jó volt újra látni… Mindezek mellett sem hiszem, hogy újra meg fogom nézni ezt a filmet többször. :)

Miyakobaba 

A film felkerült a várólistámra, mert vámpíros. Egy választok a várólistádról kihívás miatt néztem meg. Egyszer nézhető, vicces is volt.
Megkedveltem Krysten Rittert.

Anna93 

Elvetemült egy film, elég gyenge technikával, de mégis élvezhető, és vannak benne jó poénok. Nagyon beteg, de most pont ilyen film kellett amin csak röhögni kell. :D

Tetszett az alapötlet, hogy a modern világban hogy élnének vámpírok. spoiler

2 hozzászólás
Meryl

Elég gáz film. Egyedül Goody visszaemlékezései tetszettek, amúgy borzasztó gagyi jelenetek és viccek vannak benne.
Az pedig elég cink, hogy itt is eljátszották a spoiler
Aki igazi vámpíros filmet akar az felejtse ezt el.


Népszerű idézetek

Anna93 

*sétálnak a Times Squaren*
Goody: Te nem imádod a Times Squaret? Szerintem a világ közepe!
Stacy: Minden filmben benne van, unalmas!


Hasonló filmek címkék alapján