Unfriended: Dark Web (2018) 46

A sztori szerint egy huszonéves fiatal új laptopján olyan titkos fájlokat fedez fel, amelyek az internet legsötétebb bugyrába, az úgynevezett „dark web” -be vezetnek.
A szóban forgó rejtett fájlok különféle kínzásokat, emberrablásokat, sőt gyilkosságokat mutatnak be, amelyek… [tovább]

angol · magyar

Szereposztás

Rebecca RittenhouseSerena
Betty GabrielNari
Colin WoodellMatias
Chelsea AldenKelly
Andrew LeesDamon
Stephanie NoguerasAmaya
Alexa MansourErica Dunne
Savira WindyaniDj Lexx
Connor Del RioAj
Douglas TaitCharon IV

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 37


Kiemelt értékelések

julcseee

Alacsony költségvetésű kis horrorocska, bár nem feltétlenül definiálnam ezt horrornak. Bár kétségtelenül vannak benne olyan részek is, de ez inkább thriller nekem. Abból se a jobbik fajta. A filmet szinte végig webkameran keresztül követjük nyomon, néhol ez már rohadtul idegesítő volt. Nehezen lehet róla spoiler mentesen beszélni. Nem bántam H megnézzem de nagyon nem hagy maga után maradandót .

lipotdorka 

Horrornak nem elég horror, thrillerek nem elég thriller, szóval lóg a levegőbe valahol. Történet se nagyon nagy szám, színészek elmennek, a nagy csavar se ért olyan váratlanul. Kicsit azért beleláttam volna, hogy ők hogy működnek, de mindegy. Ami nagyon tetszett, az a képernyő megosztásos megoldás, (főleg így, hogy mostanában tök sokag gondolkodom azon, hogy hogy tudna működni valami ilyesmi a vásznon) viszont egy idő után nehéz koncentrálni, hogy most akkor kit nézzek amikor ott a skype ablakban 5 ember, meg a facebook videochatben is egy, meg mellette egy külön chatablakban is irogatnak, de el kell ismernem, nagyon vagány lett ez így ahogy megcsinálták.

Marcsi0603 

A sztorija nagyon jó, de a kivitelezés szörnyű. Szívesebben láttam volna többet a másik oldalról és nem csak a béna áldozatok szerepéből. Ha lesz folytatás, remélem, hogy ráfekszenek erre a vonalra.

Rebane 

Tudtátok, hogy a hackereknek statikus aurájuk van? Én se….

ypszilon

Tanulság: Senki ne használja az internetet. :D

Esztus

A sok negatív kritika ellenére én nagyon szerettem a filmet. A színészek zseniálisan játszottak. Ez a webkamerás látószög nekem nagyon bejött. Egyszerűen nem tudom elhinni hogy az elkövetők milyen agyafurtan tudják kitalálni a terveiket.


Hasonló filmek címkék alapján