Two Lovers and a Bear (2016) 9

A történet főhőse Roman és Lucy, akik egy kisvárosban élnek közel az Északi-sarkhoz, ahol az utak a végtelenbe futnak és lényegében nem történik semmi. E két egymás iránt szenvedélyesen égő lélek életük nagy ugrására készülnek, melytől a belső béke megtalálását remélik.

angol

Képek 2

Szereposztás

Tatiana MaslanyLucy
Dane DeHaanRoman
John RalstonLucy apja
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 20


Kiemelt értékelések

Charityy 

Nem egy gyors film, de mégis lekötött, még a sok hasonló jelenet ellenére is. Tatiana itt is hozta a színvonalat, imádtam. Tetszett a történet, bár a vége kiszámítható volt, szép befejezés. Csak a jegesmedvét furcsállottam, elég természetellenes volt, ahogy spoiler.

Little_Monster 

A főszereplők közti kémia és dinamika miatt adtam rá ennyi csillagot. Voltak benne furcsaságok, de a kettejük játéka nekem megmentette a filmet még azoknál a jeleneteknél is, amik kicsit leültek. Az éghajlat és az időjárás sokat hozzáadott a hangulathoz, jól példázta a kinti zord világ és viharok a bennük dúló háborúkat.

Haspók 

Kanadai művészfilm. Én szeretem őket, úgyhogy nekem tetszett. Eleve a gyönyörű téli táj, az északi fények elkápráztatóak voltak.
Maga a film is mindvégig lekötött, még izgultam is rajta (amikor a katonai bázison voltak). A spoilerpedig élvezetesek ,de ugyanakkor szokatlanok.
Tatiana itt is jól alakított(megszokhattuk már ezt tőle),ezúttal viszont a Roman-t alakító színész nevét is meg akarom jegyezni..

TejesMasni 

Megnéztem, csak is Tatiana miatt. A film története számomra fura volt, olyan spoiler. Ez már túl elvont volt nekem, és nem a spoiler Vége lett és bennem egy csomó kérdés maradt megválaszolatlan, és a hangulatomra is ráült ez a nyomasztó légkör, ami szerintem végig körbelengte a filmet. Aki szereti az efféle filmeket, annak biztos tetszik, de én rájöttem, hogy még mindig nem kedvelem a „művész” filmeket.

Timi98 

Érdekes film. Szép tájakon játszódik, Dane DeHaan visz bele valamit, hogy ne legyen unalmas az a másfél óra (de biztos, hogy ez nem élete filmje). A jegesmedve aranyos volt spoiler de kb. ennyi. A történet szerintem átlagos, a megvalósítás sem túl káprázatos, többször nem nézném meg, de ilyet is kell látni néha. Értem én, művészfilm. Nem látványosságra megy, de nem is szórakoztatásra… A vége nagyon kiszámítható volt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján