Then Came You (2018) 12

Egy hipochondriás férfi a repülőtéren dolgozik, mint csomaghordó. Kényszerítve lesz, hogy szembenézzen félelmével, mikor egy brit fiatal, akinek végzetes betegsége van, megkéri őt, hogy segítsen neki végrehajtani mindent a furcsa bakancslistájáról.

angol

Képek 7

Szereposztás

Nina DobrevIzzy
Maisie WilliamsSkye
Asa ButterfieldCalvin
Tyler HoechlinFrank
Sonya WalgerClaire
Peyton ListAshley
Tituss BurgessJulian
Briana VenskusMya
Ken JeongAl
David KoechnerBob

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 82


Kiemelt értékelések

Kedves_Könyvek

Uhh szétbőgtem magam. Maisie csodálatosan alakít, és Nina Dobrev is nagyszerű választás volt a szerepére. A történet ugyan egy már megszokott sémára épül, de szerintem sosem lehet elég ilyen filmet látni, mert elgondolkodtatnak az életről.
A bölcsőtől a sírig szimbólumrendszer pedig különösen tetszett. Csak ajánlani tudom ezt a filmet!

RóbertKatalin

Kerek, jól összerakott, kellemes kis film. Nyilván tartalmazza azokat a sírós elemeket, amik haldokló kamaszokkal dúsított filmekből nem maradhatnak ki. Érezni picit a Csillagainkban a hiba hangulatát – de ez végül is nem feltétlenül hátrány.
Másfelől viszont a szerelmi szálak jól vannak összerakva, a főhősök cukik (ha te is most láttad a Szexoktatás (2019–)t (komolyan, hányszor nevezik át ezt a filmet/linket?), örülni fogsz Asa Butterfieldnek, Maisie Williams is teljesen rendben van, Tyler Hoechlinért pedig százszor inkább akarok ilyen filmeket nézni, mint a The Domestics (2018)et), a zenék jók, a hangulat összességében bejött.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján