The Perfect Date (2019) 66

Hogy összeszedje a pénzt a főiskolára, Brooks Rattigan készít egy alkalmazást, amin keresztül bárki fizethet neki, hogy eljátssza a tökéletes pasit akármilyen eseményen.

angol

Szereposztás

Noah CentineoBrooks Rattigan
Camila MendesShelby Pace
Laura MaranoCelia Lieberman
Matt WalshCharlie Rattigan
Carrie LazarLillian Lieberman
Wayne PéreDelbert Newhouse
Jared BankensToby
Evan CastelloeWarren
Alexander BiglaneTuna Melt
Ty ParkerCartelli

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 65


Kiemelt értékelések

NaNa_88 

Nálam minden filmnél igaz, hogy rettenetesen fontos az időzítés. Ha nem a megfelelő hangulatban kapom el, akkor tök mindegy hány díjat zsebelt be és mekkora közönségkedvenc, nem fog tetszeni. Viszont, ha jókor indítom el a legnagyobb buktákat is tudom élvezni minimum egyszer. Ez az utóbbi kategóriába esett most. Szerintem aranyos, ártatlan, persze klisékben gazdag, meglepetéseket nem igen okozó darabról beszélünk, de nekem jól esett. Néha vágyom a cukormázra.
Mint a legtöbb könyv adaptáció esetében, itt is éreztem a hézagokat. De ahelyett, hogy a filmtől vett volna el, inkább csak az motoszkált bennem, hogy szívesen elolvasnám az alapművet.
Úgyhogy részemről ez minimum most, egyszer tökéletes kikapcsolódás volt.

Dombi_Petra 

Annyira imádtam. De tényleg!
Könnyed, szórakoztató, kikapcsolódást nyújtó film volt, tipikus tini tragédiákkal, bajokkal, megoldásokkal, szerelemmel, ármánnyal, fordulatokkal. Akár mennyire is haladok kifelé a tini korszakból, szerintem 40 évesen is rajongani fogok ezekért a típusú filmekért :D

fxz14 

Azt gondolom túlságosan is alulértékelt, miközben nem rossz film ez. Nyilvánvalóan nem egy Oscar alkotás, hanem egy sima tini romkom, de abban viszont tökéletes. Hoz mindent amit kell, beleértve a kliséket, az irreális döntéseket, de hozza a megoldásra váró problémákat és velük együtt a „helyes döntéseket” is.

UPDATE: Elolvasva a film alapját adó „The Stand-In”-t, ha tehetném, akkor inkább 100 csillagot adnék rá. Sokkal kidolgozottabbak a karakterek, sokkal érthetőbbek a döntéseik, könnyen belehelyezheti magát az ember az események sodrásába.

h_grett

Összességében szerintem aranyos kis film, talán nem is várhatunk többet mint amit ad, de azért hiányzott nekem valami plusz. Noah és Celia között jó a kémia. :)

mandu 

Szegény Noah csak ilyen szerepeket kap és nem tud kimászni a boy crush klisékből… Ez amúgy szomorú – megnézném egy akciófilmben vagy thrillerben.
Amúgy egyszer nézős, nem nagy durranás ez a másfél óra. Olyan kis tipikus semmilyen, amin a 14 éves kislányok élvezkedhetnek és nem reális elképzeléseket alkothatnak a mai fiúkról.

nadetti

Az a baj, hogy hiába írnám le, mennyi sebből vérzik ez a film, meg az összes többi ilyen, akkor is létezni fognak, és gyártani fogják őket továbbra is, mert ez az, amit az emberek nézni akarnak. Szóval mondhatom azt is, hogy tökéletes, mert elérték, amit akartak.

happybeboop 

Klissés, meglehetősen unalmas tinédzser romantikus film. A színészek is felejthetőek. Bár már az előzetes se volt fényes. Noah Centineo miatt néztem meg. De még miatta sem volt érdemes.

Laura_Várnai

Egynek elment. Nem lesz belőle örökzöld; tipikus tömeggyártott Netflix tinidráma, de komolyabb bűne nincs. Aranyos volt.
Igazából a legnagyobb problémája a kiszámíthatósága volt, és az, hogy nem kapunk eleget az alap ötletből: én szerettem volna több, és hosszabb jelenetet látni a randikból, nem csak egy random montázst.

VMalfoy

Megunhatatlan! Már vagy harmadszor láttam, de még mindig imádom. Noah Centineo és Laura Marano is remekül alakítják a szerepüket.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján