The Passion (2021) 9

135' · magyar · zenei

Kortárs magyar slágerekkel televíziós produkció készül Jézus passiójából! Hollandia, Anglia és az Egyesült Államok után 2021 áprilisában Budapestre is megérkezik a „The Passion”, a világ talán legismertebb történetét bemutató zenés utcaszínház, melyet a TV2 április 4-én, Húsvétvasárnap élőben… [tovább]

magyar

Szereposztás

Bányai Kelemen BarnaJézus
Brasch BenceJúdás
Szolnoki PéterPilátus
Telekes PéterPéter
Sena DagaduMária
Stohl Andrásműsorvezető
Czippán Anettriporter
Rudolf Péterpék
Nagy-Kálózy Eszterpék
Kubik Annaavar gyűjtő

További szereplők

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

babamano86

Nagyon jó ötletnek tartom, hogy végre a Húsvétnak is nagyobb felhajtást csinálnak. Míg Jézus születésének történetét szinte mindenki ismeri, a halálát és feltámadását már sokkal kevesebben.
Tetszett ez a modern feldolgozás, egész jól válogatták a dalokat, és helyenként még humort is sikerült belevinni, de mégsem veszett el a lényeg. Nekem teljesen átjött a mondanivaló ebben a formában is.

Kincsanna 

Senát tudtam benne kedvelni, meg egy kicsit Brasch Bencét és Szolnoki Pétert is – a két utóbbi engem lep meg a legjobban.
A koncepció már alapból sem az igazi, de ezt tudtuk itthon azzal fokozni, hogy úgy játszunk utcaszínházat, hogy nem lehetnek kinn emberek. Ettől függetlenül, úgy csinálunk, mintha… van visszataps, közönségénekeltetés, riporter kérdezgeti az összegyűlt tömeget (és előre felvett videóüzeneteket játszanak be neki)… minden amit el lehet képzelni. Végtelenül kellemetlen volt.
A másik rendkívül kellemetlen tényező Stohl András volt… Mivel a dalok-jelenetek többségét egyébként is előre felvették, nem lehetett volna az ő szövegét is rögzíteni? Akkor talán nem bakizott volna bele minden mondatba kétszer…
És azt valaki érti, hogy ha stúdióban felénekelték a dalokat, felvették előre a külső helyszíneken a jeleneteket, akkor miközben ezeket bejátszották, mit játszott „élőben” a zenekar ekkora lelkesedéssel?
+1 zavaró tényező, ami az értékelésbe természetesen nem játszik bele: a tv2 playeren hajszál pontosan 5 percenként indítottak egy fél perces reklámot, ami dupla olyan hangos, mint maga a műsor… Köszi, nem akarok beszélni a wifimről, már kérdezted 5 perce is…


Hasonló filmek címkék alapján