The Marvelous Mrs. Maisel (2017–) 8

2 díj · 0 jelölés

A housewife in the early 1960s decides to become a stand-up comic.

angol

Szereposztás

Rachel BrosnahanMiriam 'Midge' Maisel
Matilda SzydagisZelda
Doris McCarthyDeli Patron
Marin HinkleRose Weissman
Tony ShalhoubAbe Weissman
David BluvbandVirgil
Wakeema HollisHarriet
Alex BorsteinSusie
Michael ZegenJoel
Joel JohnstoneArchie

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 8

Várólistára tette 68


Kiemelt értékelések

Novecento

Mennyire jó ez a sorozat! Vicces, szellemes, önironikus, pont mint Midge. Könnyed, egyben drámai, egyszer sírok, többször nevetek, meghatódom, vagy éppen hatalmas szekunder szégyent érzek. Mindez akár egy rész alatt. Tele zseniális karakterekkel és jobbnál jobb zenékkel, elképesztő szövegekkel, és az imádnivaló Rachel Brosnahannel. Tony Shalhoub meg egy cukorfalat, úgy megöleltem volna néha. De miért ért itt véget, jöjjön a következő évad, vissza, vissza!

1 hozzászólás
vgabi 

1. évad:
Nagyon tetszett. :) Eredeti, vicces, tele remek szereplőkkel. A 20. századi háttér és hangulat is fantasztikus volt.
Viszont remélem, hogy spoiler

Mesemondo

Nagyon Palladino. Aki szerette a Gilmore Girls stílusát, az ezt is imádni fogja. Színes, látványos, pörgős; szokás szerint a párbeszédek ropognak, mint a géppuska, és ha háromszor nézel meg egy epizódot, még mindig fogsz poént találni benne, amit az előző két alkalommal elszalajtottál (anyanyelvi szinten beszélem az angolt, de ezt én is felirattal néztem). A színészek zseniálisak, a sztori (a komoly témák – válás, stb. – ellenére) nem leterhelő, a stand-up megfelelő mértékben csattanós. Nagyon szerethető sorozat.

agivagyok

Na hát igen… nem véletlen lett Rachel Brosnahan-é az a Golden globe!
Imááádtam ezt a sorozatot, az egyetlen dolog ami borzasztóan dühít, az hogy gyorsan végig is néztem az összes részét.. Imádtam Midge karakterét, hihetetlenül vicces és szeretni való, tényleg jó humorral, én rengeteget nevettem. A többi karakter is abszolút szerethető, jó volt egy ’60as évekbeli new york-i zsidó család életét látni, szerettem a családját.
Úgy volt jó ez az egész, ahogy volt. Bár egy kissé cliffhanger a vége, hogy „namostmilesz”, de bennem nincs rossz érzés… csak borzasztóan várom a következő évadot!

3 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján