The Good Place (2016–) 65

0 díj · 1 jelölés

Főhősünk nem mindennapi körülményeknek köszönhetően meghal, és a túlvilágon tévedésből a jó emberek számára fenntartott „Jó Hely”-re kerül. „Lelkitársa” és túlvilági mentora segítségével elhatározza, hogy szakít régi életmódjával, és felfedezi a magában rejlő jó embert, hogy kiérdemelje a helyét… [tovább]

angol

Képek 8

Szereposztás

Kristen BellEleanor Shellstrop
Ted DansonMichael
William Jackson HarperChidi Anagonye
Jameela JamilTahani Al-Jamil
D'Arcy CardenJanet
Manny JacintoJianyu
Maribeth MonroeMindy St. Claire
Marc Evan JacksonShawn
Adam ScottTrevor
Eugene CorderoPillboi

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 38

Várólistára tette 113


Kiemelt értékelések

Imma 

Az első évad nagyon ütős, rég láttam ennyire szeretnivaló, vicces, okos sorozatot (oké, rég láttam bármilyen sorozatot, de ettől tekintsünk el). A második, harmadik évad persze nem tudta egy ennyire erős kezdés után tartani a tempót, lettek volna elvárásaim, amik nem teljesültek, de azért így is vártam minden estét, és most, hogy még nem jött ki a negyedik évad, nagyon hiányzik.
Ó, és imádom Ted Danson hangját. Egyszerűen imádom.

phantomoftardis

Nem a világ legkomolyabb sorozata, sőt, néhol eléggé gyermeteg poénok vannak benne, DE mégis nagyon hamar a kedvencemmé vált. Nagyon tetszik, hogy annak ellenére, mint már mondtam, nem túl komoly a szereplők mégis nagyon komplexek. Ha jobban belegondol az ember és nem csak legyint, hogy oké, vicces, ennyi, egy igazán elgondolkodtató sorozatot kapunk arról, hogy akkor most ki is a jó? És mi teszi őt azzá?

NaNa_88 

Nem hittem volna, hogy ennyire megtetszik ez a sorozat, de már az első rész után daráló üzemmódba kapcsoltam. Mivel csak 20 perc egy epizód elég haladós és emiatt is legyintve nyomtam rá a következő részre.
A mellet, hogy elég komolytalan, sikerült beleszőniük egy szereplő, Chidi által, a filozófiát. Miközben ugrálunk a meredekebbnél meredekebb történések között mindig felmerül valami morális kérdés. Én úgy érzem tökéletes egyensúlyban tudják ezt tálálni. Nem erőltetett, hogy mondanivalót is bele akarnak csempészni. És ezzel együtt mégis könnyed tud maradni. Valamint sosem unalmas. Mindig történik valami izgalmas, ami miatt nem akarja az ember otthagyni.

Dorka 

Nem írtam még értékelést?! Imádom! Kristen Bell, 20 perces részek (pont jó levezetésnek a nap végén), szuper szereplők, szuper humor. De tényleg. Mindig feldob. Csak ajánlani tudom!

viky0222

Eleinte meg se akartam nézni, először nem fogott meg az előzetese, de aztán annyi jót hallottam róla, hogy muszáj volt belenéznem. És így lett meg az új kedvenc 20 perces sorozatom. Az első perctől fogva imádom, imádom a történetet, az első évados fordulat még mindig nagyon üt, egyáltalán nem számítottam rá, és még inkább megszerettem a sorozatot miatta. :D a karaktereket és a színészeket. Nagyomn jó társaságot hoztak össze, akik nagyon jól elviszik a hátukon a sorozatot, nem is hiányzik innen más. A Janet-et játszó színésznő különösen megérdemli, hogy külön megemlítsem, mert zseniális, mennyire jól hozza Janet-et és az érzések hiányát és a robotságát. Kristen Bell-t is imádom, és Ted Danson is fantasztikus a szerepére. Tele van jó poénokkal, rengeteg morális kérdéssel, és egyszerűen csak nagyon jó. Csak áradozni tudok róla, imádom.

Szencsike 

1-3. évad után
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a sorozatra, mert igazán kellemes perceket szerzett. Semmit se tudtam róla, csak annyit, amennyit itt olvastam és arra számítottam, hogy egy aranyos önismereti vígjáték lesz, ahol a főszereplő elnyeri a jutalmát. Aztán jött az első évad vége, és néztem nagyot, hogy hova kerültem. Alapvetően bejött az önismeret, mert megismerünk 4 embert valamint Michaelt és Janetet, akik mind-mind fejlődnek és jobbak lesznek, igaz nem semmi utat járnak be ehhez. Aranyosak a szereplők, szerethetőek, jók a poénok, és tanulunk is egy kicsit, még a filozófia tudománya is érthetőnek tűnik. A színészek jól működnek együtt, 3 évad után a sorozat szerencsére nem lett önismétlő, a poénok is ülnek, néha ugyan előfordul egy-egy fárasztóbb, de a sorozat lényege, a változás lehetősége sosem veszett el egyiküknek sem. Bízom abba, hogy van még mit megmutatni, bemutatni az összes helyről, ahová ez a kis csapat csak eljuthat.

Mesemondo

Amikor először elkezdtem nézni, nagyon bugyutának tűnt, de aztán valahogy a szívemhez nőtt a sorozat. Kristen Bell persze minden formájában szerethető, de itt a gárda többi tagja is remekül alakít (különösen Janet, aki sokszor karakterként és színészként is lekörözi a többieket, ahhoz képest, hogy robot…). Szeretem a színes, gyerekjáték-szerű látványvilágot, a teljesen random beszólásokat arról, hogy működik a Túlvilág, és a poénok is jelentősen javultak az első évad második felére. Nagyon szórakoztató sorozat, és meglepően sokat tanít az etikáról, és a jó és rossz fogalmáról, ha kicsit elgondolkodik rajta az ember röhögés közben.

rapchee 

Vicces és izgalmas, néha kicsit erőltetett. Egyszerre végignéztem azért az első évadot, remélem lesz még több.

saxomusic

1. évad:
Woooooooow! Mi volt ez a végén?!! Te jóóó éég! :DD
Szerintem még nem lepődtem meg így semmin, mint most ezen

2. évad:
Gondoltam én mindenre, de ennek az évadnak is a vége meg tudott lepni! Elismerésem;)
Nagyon jó kikapcsolódás ez a sorozat;)

Lobo

Mindhárom évadban tudtak valami újat hozni és a végét úgy hagyni abba, hogy nagyon várjam a folytatást. A harmadik évad utolsó részén konkrétan sírtam


Népszerű idézetek

csancs

Eleanor: I mean, somebody royally forked up. Somebody forked up.
Why can't I say „fork”?
Chidi: If you're trying to curse, you can't here. I guess a lot of people in this neighborhood don't like it, so it's prohibited.
Eleanor: That's bullshirt.

csancs

Chidi: Let's move on to this week's main event, David Hume's „A Treatise of Human Nature”. You read this, right?
Eleanor: I did! … Well, I tried to… Well, I tried to want to.

Krenai 

Michael: Okay, shouldn't take long. Between an hour and 11 months. Somewhere in there. Okay, bye.

Zsu

Michael: Any place or thing in the universe can be up to 104 percent perfect. That’s how you got Beyoncé.

mrsp

Michael: You know how you feel when you see a picture of two otters holding hands? That's how you're gonna feel every day.

mrsp

Eleanor: Why do bad things always happen to mediocre people who are lying about their identities?

Sztavrogin

Jason (Tahaniról): …she freaks me out. She's so pretty, like Nala from 'The Lion King.' And she talks so smart, like, um… Nala from 'The Lion King.'

(1.évad, 6. rész)

mrsp

Jason: I can't go. I'm too young to die. And too old to eat off the kid's menu. What a stupid age I am.

mrsp

Jason: Is there a gift shop?
Michael: Jason, this is hell. Of course there is a gift shop.

Sztavrogin

Shawn (átdob Michaelnek egy dezordort): Welcome home. Axe up.
Michael: Oh! New scent! „Transformers!”
Shawn: Yes. It makes you smell the way „Transformers” movies make you feel.
(..)
Eleanor: Oh, how do you smell loud and confusing?

(2.évad, 11. rész)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján