Kapcsolódó zónák

Minden, ami MARVEL

632 tag · 782 karc · Utolsó karc: 2022. január 21., 13:28 · Bővebben


Kedvencelte 7

Várólistára tette 143


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

A Jessica Jones után ez lett a 2. kedvencem. A gyengécske LC és a katasztrofális IF mellett szerintem üti a DD felemás 2. évadát is, (A 8 részes hossz miatt kevésbé éreztem vontatottnak.) pörgősebb, dinamikusabb és lazább, nem beszélve a remek csapatmechanikáról. Egyedül a laposan kidolgozott ellenfelek és a klisés tervük miatt kellett levonnom azt a 2 csillagot, (Mondjuk nem tudom, mit várok egy szuperhősös darabtól…) de egyébként egy igazi utcai Bosszúállókat faragtak a Defenders-ből, ami miatt csak jobban sajnálom, hogy valószínűleg sosem találkozhatnak majd a nagyobb költségvetésű 'konkurenciával'. Emellett talán még kicsit zavaró volt az is, hogy egyedül Matt volt teljes jelmezben, míg a többiek, hétköznapi ruhákban zúzták az ellent, ez pedig furcsa összhatást keltett. Mindent összevetve ez persze csak szőrszálhasogatás, szóval az eddigi Netflixes Marvel szériák kedvelőinek bátran ajánlhatom megtekintésre. Ha az IF-ben csalódtak is, ebben nem fognak!

7 hozzászólás
dorinasenkar

Nagyon kíváncsi voltam már erre a sorozatra, amikor a Netflix sorozatainak szuperhősei összeállnak, mint a Bosszúállók, és megmentik a világot.
Jó kis széria volt, bár remélem lesz folytatás, mert azért ez az egy évad elég kevés a Defendersekből. :)
Kicsit lassan indul be a sorozat, néhol túl lassúnak éreztem a történet és a cselekmény építkezését, de a 4-5. résztől már pörög minden, mint a karikacsapás. Külön tetszett, hogy végre kiderül a Kéz eredete és tevékenysége.
Ami nem tetszett az Elketra volt…hát ő nagyon nem volt a kedvencem, pedig a Daredevilben kedveltem, de ebben a sorozatban nem igazán lett a szívem csücske, és a kultusz amit köré építettek is csak ezt az érzést támasztotta alá bennem.
Vasököl volt az abszolút kedvenc, a vége, pedig hihetetlen csavar volt, bár az utolsó képkockára azért számítottam, de kíváncsi vagyok hogyan sikerült ezt kivitelezni.

Mesemondo

Iron Fist után nagyon izgultam, hogy jó legyen a sorozat – de szerencsére úgy tűnik, a Marvel is rájött, mit toltak el, és látványosan bocsánatot is kértek érte spoiler. Jessica Jones nálam továbbra is viszi a pálmát, de azt kell mondjam, hogy a négy karakter – és a színészek – látványosan erősítettek egymáson. Az írók szépen szőtték össze a történeteket, a párbeszédek pörögtek, sok volt a „WTF” pillanatokból származó humor, és úgy egyáltalán, nagyon álvezhető a sorozat. Kiemelném, hogy milyen szépen játszottak a színekkel, végig megtartva a négy karakter színvilágát, és aszerint keverve őket, hogy mikor kik voltak a jelenetben, különféle kreatív módokon. Ez nagyon bejött. A harci koreográfiák is nagyot fejlődtek, főleg Danny esetében, aki jó sokat harcolt sötétben, gondolom, hogy a kaszkadőre dolgozhasson helyette…
Nagyon jópofa volt, na, szerethető, kihozott új dolgokat minden karakterből, és remélem, lesz még belőle évad!
spoiler

Oroa 

Úgy érzem több szuperhős sorozatot kéne nézzek nagyon meghozta ez a sorozat hozzá a kedvem.
Pörgős volt, és nagyon jól megoldottak benne mindent. Várom a folytatást.

zsorzsi

Önmagában nem sokat érne és még az érthetőségét is megkérdőjelezném.
Ugyan sem az Iron Fist-et, sem a Jessica Jonest, sem a Luke Cage-t nem láttam, de azt már biztosan tudom, hogy ez a sorozat fontos láncszem a Daredevil 2. és 3. évada közé.
A Marvel zseniális univerzum szövögető tevékenységének remek megnyilvánulása. :)

Trickster

Vegyes érzéseim vannak így az első évad után. Tetszett is, mert hát végre együtt láthattuk a kis csapatot és vicces volt látni, hogy mennyire különböznek, de ennek ellenére együtt tudnak dolgozni. Viszont csalódott is vagyok, mert elég összecsapottnak éreztem, nagyon siettették az eseményeket, a vége pedig nekem csalódás, túl egyszerű ez a lezárás és ez a nyolc rész kevés volt. Számomra a Luke Cage és az Iron Fist előtt van sorban, de még a Jessica Jonest is elé tudnám tenni, a számomra örök kedvenc Daredevil pedig egyértelműen továbbra is az első helyen van számomra. Jó volt azért, de lehetett volna sokkal jobb is. Azért remélem lesz folytatás.

ptagi 

Ezt de szerettem!
Nagyon bírtam, hogy mindenkinek az adottságai pont annyira vannak meg és egészítik ki egymást, amennyire kell, és közben a sok csipkelődés… ez egy igazán szórakoztató széria lett, simán nézném még.

Rhyme 

Nagyon tetszett. Végre egy helyen az összes „Védelmező”. Kiegészítették egymást, főleg Matt és Jessica, és végre az alaptörténetek is összeálltak. S a mellékszereplőket is jó volt látni egy helyen. Nem tudom mit tudnának kihozni a második évadból, de kíváncsian várom.


Folytatása

Összehasonlítás

Marvel


Hasonló filmek címkék alapján