The Babysitter (2017) 56

Egy átlagosnak induló este nem várt meglepetéseket tartogat, a kisfiú ugyanis úgy dönt, hogy kémkedni kezd a bébicsősze után.

angol

Képek 1

Szereposztás

Bella ThorneAllison
Hana Mae LeeSonya
Robbie AmellMax
Samara WeavingBee
Judah LewisCole
Emily Alyn LindMelanie
Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 56


Kiemelt értékelések

Negative_Singularity 

Wow! Egy sima horrort vártam, helyette kaptam egy fricskát a ’80-as évek Stranger Things beütéses gyerekszereplőjével és valami elképesztő fekete humorral. Egyáltalán nem egy hagyományos horrorfilm, sok benne a helyzetkomikum, a lehetetlen szituáció, a kiszólás a nézőnek, és a tipikus horrorelemek pengeélre állítása. Ezek mellett pedig egy szép kerek sztorit kapunk, nem lóg ki és meg ott, jól átgondolt és kellően beteg. Hogy mennyire hiteles? Nos, éppen annyira, amennyire bármelyik más horrorfilmnek a világa. Csak ajánlani tudom, bár biztos vagyok benne, hogy sok embernek ez a fajta stílus meghaladja az ingerküszöbét. Réteg film, de szerencsére én beletartozom, mint menthetetlen horror-fanatikus.

csartak 

Horror film, de nem veszik komolyra a figurát, olyan kis esti szórakozás annak, akinek ez a weird dolog bejön. :)

csokidani 

Arra készültem h egy hülye tinihorror lesz, utálni fogom és aztán darabokra szedem.
Nos.
IMÁDTAM! Nagyon jó húzás, hogy a film nem veszi komolyan magát és öniróniából jelest mutat. Felhőtlen szórakozás, működő kikacsintásokkal, egy pillanatra sem akar komolykodni és totál működik. Nem hiszem h ebből többet ki lehetett volna hozni.
Könnyed kikapcsolódáshoz tökéletes. YEAH!

mandu

Bella Thorne az a „színésznő”, akit már a Disney Channel-es „karrierje” óta utálok. Baromi unszimpatikus volt mindig is, de sok esetben a szereplők nem szoktak megakadályozni abban, hogy megnézzek egy amúgy várt filmet/sorozatot.
Nem vártam túl sokat ettől az egésztől, olyan kis baromságnak tűnt, mint a Horrorra akadva összes része. @Zajec pozitívan élte meg a The Babysitter-t, így még kevésbé mondhattam magam izgatottnak, mert általában nem egyezik a véleményünk.
Végül egész jó kis horror-vígjáték kerekedett ki ebből. Nem lesz a kedvencem, de egy percig sem unatkoztam. Bár a poénok néhol erőltetettek és kiszámítható az ending (mármint annyiba, hogy ki '"nyer"), mégsem érzem elpazarolt időnek, amit a filmre szenteltem.
Egyik kedvenc jelenetem, mikor a kis srác vágta a kötelet, de mögötte ott volt a tükör. Az olyan tipikus Laura sh*t :D

1 hozzászólás
Marcsi0603

Ez inkább egy horrorvígjátk, mint igazi horror. Aki szereti a Horrorra akadva féle agymenéseket (mint én) azoknak tetszeni fog. Nem váltotta meg a világot és néhány helyen erőltetett volt, de sokszor nevettem is, és a története sem annyira gagyi, mint más normálisnak beállított horrorfilmnek.

rhysciar

Nem tudom, mi volt ez, de kíváncsi voltam, mi sül ki belőle, úgyhogy végignéztem. Azt igazán nem mondhatom, hogy nem kötött le, de továbbra sem tudom, mit is akart itt a rendező megmutatni. Mondjuk ennek ellenére élveztem, jó volt, bár úgy álltam neki, hogy horrorfilmet néznék, ez meg valami keveréke volt ennek meg a vígjátéknak. A halálok a Final Destinationre emlékeztettek, brutálisan röhejesek voltak, de valahogy összeillett minden ebben a filmben. Úgyhogy végső soron egynek jó volt, de többször nem nézném meg.

julcseee

Sajnos nem jött be annyira mint számítottam rá az értékelések alapján. Csak egy-két jelentnél nevettünk fel, de alapvetően inkább csak néztünk a filmre, és a fejünkön egy nagy kérdőjel, hogy ez most mi? Vígjátéknak sem az igazi, de horrornak sem, pedig aztán van benne trancsírozás bőven. Lehet velünk van a baj, de szörnyű volt. Csak azért néztük végig, mert az itteni értékeléseket vettük alapul, és szinte mindenki szerette. Gondoltuk majd a vége jó lesz, dehát.. (viszont arra nem számítottunk hogy lesz egy jelenet még a végén, a szereplőgárda felsorolása után, azt volt még aki megvárta rajtunk kívül? bár mi is csak véletlen hagytuk bekapcsolva…)

Mr_White 

A fekete srác csak úgy eltűnik a film közepétől. Nem tudom, ez poén akart lenni, vagy csak elfelejtkeztek róla.
Amúgy nézhető film, a ma már kötelező, műfajt kifigurázó poénokkal, de amúgy a szokásos.

2 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján