T@gged (2016–) 19

A „Majomember” nevű felhasználó erőszakos videókat kezd küldözgetni három középiskolás lánynak. A sorozat a szociális média árnyoldalát mutatja be, mi történik, ha az oldaladon magadról megadott adatok, információk rossz kezekbe kerülnek.

Képek 14

Szereposztás

Lia Marie JohnsonHailey Jensen
Lulu AntariksaRowan Fricks
Katelyn NaconElisia
Nick FinkJake
Danielle SavreMs. Dawson
Kurt CaceresOfficer Fricks
Timothy GranaderosAsh
Lukas GageBrandon
Jc CaylenSean
Claudia SulewskiNicki

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 9

Várólistára tette 53


Kiemelt értékelések

Kedves_Könyvek

Az első évad jobb volt, de attól még tetszett az egész :D

Szencsike 

2 évad után (2018. április)
Sajnálom, hogy nem kapott akkora hírverést, mint a Tizenhárom okom volt, pedig a maga módján ez sokkal erőteljesebben mutatja be az iskolai zaklatást. Tudom, más a két sorozat témája, de mindkettő egy olyan témát érint, amivel nagyon sok tini megküzd manapság. Az fix, hogy a sorozat bebizonyította, hogy a mai tinik (tisztelet a kivételnek) a zaklatást elég kreatívan űzik, és ha az volt a cél, hogy lebeszéljék a nézőket a közösségi oldalakról és bemutassák azok veszélyeit, sikerült elérni.
Amúgy ez egy tipikus tinisorozat :) Lesznek benne kifejezetten idegesítő fordulatok, amikor a néző a haját tépi, hogy ezt most mért kellett, de közben tudja, hogy pontosan ez a kiszámítható fordulat viszi előre a cselekményt. Szóval igen, megvoltak a gyerekbetegségek, de magát a zaklatás témáját jól sikerült kibontani.
Az első évad kifejezetten tetszett, nagyon jól felépítették Monkeymant. Viszont a három csajból kettőt sikerült igazán érdekesre megalkotni, Hailey és Elisia. A főszereplőnek szánt Rowent nagyon nehezen sikerült elfogadnom, sőt, olyannyira, hogy a második évad első néhány epizódja alatt kifejezetten felképeltem volna, annyira nem bírtam. Hailey és Elisia viszont nagyon érdekes szálakat kaptak, velük kapcsolatban volt miért izgulni.
A második évad első néhány epizódja alatt kissé úgy éreztem, hogy ezt most minek, elég erőltetettre sikeredett néhány szál, és a főgonoszt is elsőre kitaláltam :) Hailey és Elisia továbbra is kedvencek, Rowent a végére már sikerült elfogadni. A zaklatást mint fő csapást, most is jól megcsinálták, félelmetes belegondolni, hogy adott esetben a valóságban is ennyire eldurvulhatnak a dolgok. Borzalmas volt belegondolni, hogy vajon kik lehetnek az állatkert tagjai, kikkel találkozhatnak úgy nap mint nap a csajok, hogy nem is sejtik, hogy kik akarják őket bántani. A megemlékezős jelenet álszentségéről már ne is beszéljünk…
Maradok a harmadik évadra mindenképp, mert kíváncsi leszek, hova viszik tovább a lányok sorsát, de megérdemelnék, hogy végre békén hagyják őket.

UViki 

1. évad: Nagyon érdekes a történet. A közösségi háló árnyoldalát mutatja be, igazából teljesen reálisan. Mindez bárkivel megtörténhet. Kedvenc karakterem nem igazán lett, Elisia volt talán az, aki a legjobban bírtam, kaphatott volna több szerepet is. Hailey szerethető volt, bár néha már túl sok.
Rowan – t annyira nem kedveltem, túlságosan felidegesített sokszor.
Elképesztően volt felépítve a sorozat, borzongató volt, de maradt a realitás talaján, nem szállt el és egyáltalán nem volt túltolva.
Kíváncsian várom a második évadot. Biztosan tartogat meglepetéseket ilyen évadzáróval.
spoiler

2. évad: Egyre jobban szeretem ezt a sorozatot. A karakterek a szívemhez nőttek, még Rowan – t is sikerült megkedvelnem. Na és Brandon! :OO
Rengeteg megdöbbentő dolog jön velem szemben, biztosan sok meglepetést tartogat az utolsó évad is. Reménykedem, hogy így a végére nem fogják elcseszni, mint nagyon sok másik sorozatot.


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Hailey: I might not know what I want, but I know what I don't.

2. évad 8. rész

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján