Survivor – Törzsek háborúja (2017–) 18

Survivor: Worlds Apart
60' · magyar · sorozat, reality
5 évad · 176 rész

A Survivor alapszabályai szinte minden országban ugyanazok. Rátermett, kalandvágyó nőknek és férfiaknak nomád körülmények között kell kitartani a végsőkig egy egzotikus, szinte érintetlen trópusi szigeten. Küzdelmüket számos kihívás – fizikai és taktikai egyaránt – könnyíti vagy épp nehezíti. A… [tovább]

Képek 6

Szereposztás

Istenes Benceműsorvezető
Járai MátéÖnmaga
Kabát PéterÖnmaga
Gáspár EvelynÖnmaga
Sánta Lászlóné Széphalmi JúliaÖnmaga
Varga MiklósMűsorvezető
Filipánics BálintÖnmaga
Nagy Alexandra
Catherine Dederick
Brindzik Zsolt

További szereplők

Várólistára tette 6


Kiemelt értékelések

nattyreach

A magyar játékosok és nézők nagyrésze nem érti az alapkoncepciót: taktikai játék, aki átver legtöbbeket és mentálisan erős, az nyer. A törzsi tanácson a szép átveréseket többre értékelik, kevésbé a személyes sérelmeket emlegetik fel (általában.)

Ehelyett a magyar nézők azt mondják, ejnye, miért szúrják hátba egymást. Mintha egy Agatha Christie krimiben azt mondanánk a detektívnek, mit nyomozgat, fúj, gyilkosság. Oké, hogy az eredeti verzióba sem azonnal jött meg a taktikai kedv, de mondjuk Boston Rob pl. szemberöhögné őket kb., tisztelet a kivételnek. A baj az, hogy bár tök jó, hogy próbálkoznak ezzel a formátummal, egyszerűen nem alakul maga a játék, így kaotikus és sértődős ötéves szinten maradunk meg nagyjából. Mintha a magyarnál évadról évadra egyre rosszabb lenne a megítélése a játék outwit, outplay, outlast szellemiségének.


Népszerű idézetek

system456 

Tibor: – Legalább megismeritek, ha idejön. Meg fogjátok érteni, hogy mi van. Első nap mosoly-vigyor, két nap után már itt fogtok imádkozni, hogy valami szellem vigye el.

5. évad 12. rész

Hasonló filmek címkék alapján