Kedvencelte 2

Várólistára tette 31


Kiemelt értékelések

ChEebor 

Nem nagyon lehet úgy hozzáállni, hogy biztos tök jól kibővíti az univerzumot, mert nagyrészt nem kanonizálható kisfilmekről van szó. Tényleg olyan, hogy nagynevű japán stúdiók megkapták a lehetőséget, hogy 1-2 filmet készíthessenek, bármit, ami eszükbe jut annak hallatán, hogy Star Wars. Viszont megfelelő hozzáállással szerintem kifejezetten jók, érdekesek. Ezenkívül egy-egy jól elkapott képből simán meglehet mondani, melyik film melyik stúdió munkája. Minthogy egy kivétellel mindegyik film 20 perc alatt marad, ezért egy próbát érdemes vele tenni.

SciADV_Maniac

Én nagy Star Wars rajongó vagyok (még az új filmeket is szeretem – a The Last Jedi életem egyik legnagyobb moziélménye), és az animék se állnak távol a lelkivilágomtól, úgyhogy nagy érdeklődéssel vártam a sorozatot. Többé kevésbé hozta amit vártam. Hát anime stúdió csinált 9 különálló történetet, így azt vártam, hogy az egyes történetek hangulatilag és minőségileg is más-más szintet fognak képviselni, és ez pontosan így történt: az egészen minőségi daraboktól a kifejezetten gyenge alkotásokig megtalálható minden a felhozatalban.

Kifejezetten minőségi darabok: The Ninth Jedi, The Village Bride. Ilyen stílusokban megnéznék akár egy hosszabb Star Wars animét is, remélem a Lucasfilm is így gondolja!

„Tetszett, de egyszer nézős” darabok: The Duel, The Elder, Lop and Ocho, Akakiri, The Twins

„Ilyet inkább ne” kategória: Tatooine Rhapsody, TO-B1

Összességében megérte megnézni, pozitív az összkép érdekes volt a megszokottól eltérő Star Wars-t látni, és számos remek ötletet láttam a sorozatban, ami csak japánok fejéből tud kipattanni! Én szeretnék még ilyeneket nézni, akár más stúdióktól is, és remélem egyszer Takeshi Abo is írhat zenét Star Wars-hoz! Úgyhogy remélem lesz második évad.

FélszipókásŐsmoly 

Kilenc különálló japán elképzelés a Star Warshoz. Semmilyen cselekményi szempontból nem kapcsolódik a mozifilmekhez vagy az irodalmához. Elég elvont a többsége, némelyiket nehéz befogadni mint SW, de a java nagyon is hangulatos és szépen rajzolt. Részletesebben lásd az egyes részeknél.


Népszerű idézetek

Kopaszkutya 

Tajin: But I've got a bad feeling about this.

1. évad 5. rész – The Ninth Jedi
Kopaszkutya 

Jay: I got a bad feeling about this.

1. évad 3. rész – The Twins
Kopaszkutya 

Karre: Really? So you have a bad feeling about this?

1. évad 4. rész – The Village Bride
Kopaszkutya 

F: I have a bad feeling about this.

1. évad 6. rész – T0-B1
Kopaszkutya 

TO-B1: You've got a bad feeling about this?

1. évad 8. rész – Lop & Ocho
Kopaszkutya 

Mitaka: I am one with the Force. The Force is with me.

1. évad 8. rész – Lop & Ocho
Kopaszkutya 

Karre: There is no try, only do.

1. évad 4. rész – The Village Bride

Hasonló filmek címkék alapján