Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

Röfipingvin

Hát nem sok teteje van ennek a filmnek… és őszintén merem remélni, hogy a bemutatott szakítás-feldolgozás azért nem általános jelenség.

h_grett

Igazából Gina miatt néztem meg, benne nem is csalódtam. Olyan egyszer megnézhető, de semmi különös maga a sztori. Szakítanak és másnap mindent megtesz, hogy túllegyen rajta, ami szerintem oké, mindenkinek vannak ilyen napjai. Valamint ott van a másik két lány akik megtesznek egy-egy lépést a maguk érdekében. Szerintem ez a film azoknak tetszene, akik pont ebben a krízis helyzetben vannak, és el kellene engedniük valakit. Talán ad egy löketet. Nem tudom, nem kell ezt túlgondolni.
A zenékért kap + csillagot.

Rainee

Olyan távol áll tőlem ez a fajta élet, hogy fényévekben lehet mérni… Az, hogy 30 évesen iszunk, szívunk, d*gunk, szentháromságban élünk, az szégyen. Amilyen cuki volt az előzetes, olyan rémes lett a kivitelezés. :( Messzire kerülendő.

Dorka 

Egyszer nézhető. Kicsit nagyobb pörgésre számítottam, de azért nem volt rossz. Egy film arról, hogy spoiler. Azért lehetett volna még ebbe mélységet tenni, de nyilván nem ez volt a cél. spoiler Azon lassan nem csodálkozom, hogy itt is spoiler

alexakarola 

Eléggé unszimpatikusak voltak a szereplők, főleg az elején, a viselkedésük, és a rengeteg káromkodás és a sok ital és fű…
Ha valaki így berontana a munkahelyemre, akkor tuti nagyon dühös lennék.
Még Brittany Snow karaktere volt a legszimpatikusabb.
A zenék tetszettek.
Azért a végére kicsit jobb lett és voltak benne nagyon jó gondolatok a szakításról, szerelemről.

Szoszi

nemtudom miert ilyen rosz az ertekelese ennek a filmnek. nem kell ettol tobbet varni mint ami. egy vigjatek.
engem le kotott es szorakoztatott. nemtudom egyesek mit varnak egy filmtol.
en mindenesetre ajanlom.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján