Roadkill (2020–) 7

Peter Laurence alulról küzdötte fel magát a konzervatív párt élére, ám karrierje és magánélete darabokra hullik, amikor különös dolgok derülnek ki múltjából. A politikai ellenfelei mindent megtesznek, hogy tönkre tegyék. Laurence azonban nem foglalkozik a bűntudat és megbánás kérdésével, a siker… [tovább]

angol

Képek 4

Szereposztás

Hugh LauriePeter Laurence
Helen McCroryDawn Ellison
Sidse Babett KnudsenMadeleine Halle
Danny AshokLuke Strand
Pippa Bennett-WarnerRochelle Madeley
Millie BradyLily Laurence
Shalom Brune-FranklinRose Dietl
Emma CunniffeSydney
Iain De CaesteckerDuncan Knock
Anna FrancoliniHJ Keane

További szereplők

Várólistára tette 22


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Hugh Laurie csodás színész de ez a sorozat marhauncsi. Mégis van benne pár érdekesség. Fent tartja az ember figyelmét. De akit nagyon nem érdekli a politika az el se kezdje, mert az a pár mellék szál nem fogja lenyűgözni.

L_Reggie

Szeretem a politikáról szóló filmeket/sorozatokat, így ez is tetszett. Bepillantást nyerhettünk ez alatt a 4 rész alatt milyen is parlament és a szigetország irányítása. És bizony nem sokban különbözik más országokétól: Itt is megy a szervezkedés, ármáykodás, csak itt tea mellett és elegáns akcentussal. Hugh Laurie remekel, jól illik hozzá ez a szerep. Peter Laurence szerintem jó politikus, nagyon határozott, és rettentő okos. Persze nem tökéletes: különböző karaktereken keresztül több oldalát is megláthatjuk. Volt ami annyira nem hatott meg, de volt ami már kicsit komolyabb stikli volt. A lányát Lily-t egy kanál vízben megtudtam volna folytani. Elő adja a hattyúk halálát, teljesen ok nélkül, végig sír, meg rinyál, és mindig mást okol. Úgy viselekdik mint gy 16 éves, nem pedig mint egy felnőtt egyetemista. Ez a szál majdnem elszúrta az egészet. De összességében megvagyok elégedve, szerintem elég volt ez a 4 rész, jól lezárták. Megvoltam elégedve a végkifejlettel.


Népszerű idézetek

MrsCumberbatch 

– Ez legális?
– Nem illegális!

2. rész

Hasonló filmek címkék alapján