Nindzsa gyilkos (2009) 35

Ninja Assassin
99' · amerikai, német · akció, thriller, krimi 18

Egy titkos társaság, az Ozunu-klán könyörtelen bérgyilkosokat, nindzsákat nevel az utcagyerekekből. Mind közül a legtehetségesebb, egyben legveszedelmesebb Raizo. Az ifjú azonban egyáltalán nem lelkesedik a klán céljaiért, és amikor a legjobb barátját megölik, megszökik. Alig várja a napot, hogy… [tovább]

angool

Szereposztás

RainRaizo
Ben MilesRyan Maslow
Naomie HarrisMika
Kosugi ShouOzunu
Randall Duk KimTetováló mester
Sung KangHollywood
Stephen MarcusKingpin
Rick YuneTakeshi
Richard van WeydenBattuta
Lee Joonfiatal Raizo

Kedvencelte 5

Várólistára tette 16


Kiemelt értékelések

NaNa_88 

Akár még jó is lehetett volna. :D Ez a modern szál nem tetszett, de a visszaemlékezések igen. Indokolatlanul sok vér, felesleges női szereplő. Egy élmény volt. :D

7 hozzászólás
Marcsi 

Ohh Te Jó Ég!!!! Mi volt ez?!?!?! O.O Random pillanatokban kaszabolják le az emberek végtagjait, gyömöszölik őket mosógépekbe (darabolva nyilván), és folyik, mit folyik ÖMLIK a vér! O.O nagyon sokK!

1 hozzászólás
mandu 

Nem volt ez rossz, de egyszerre túl sokat akart. A vér nagyon mű, az animációk gagyik, de volt története (volt? xD) és az tetszett, valamint a színészek is javítottak az élményen. Főleg a visszaemlékezések voltak nagyon jók. A csajszit sajnáltam. Azt hittem visznek bele valami romantikát, de ezek szerint az ilyen filmekben feleslegesen keresném a dugcsikat meg a smacilacikat :D Fú, ez nagyon betegen hangozhat ><
A végén a zene pedig nagyon b@szó *-*
https://youtu.be/w8JpqFh6TAw

8 hozzászólás
오르쉬

Kizárólag Rain miatt néztem meg a filmet, mivel olvastam, hogy mennyi melót fektetett bele. És tényleg. Ezen esős, unalmas délutánon megfelelő alkalomnak ígérkezett a megnézése. Hátttööö. Még a fantasy címkét is rátenném a filmre, mert a vége elég fantasztikusra sikeredett és Raizo gyógyulásai is csodaszámba mennek. :)
1 csillag Rain miatt, 1 csillag az ekkor 21 éves Lee Joon miatt, 1 csillag Rick Yune miatt, a másik kettőt meg csak úgy adtam.

1 hozzászólás
King_Diamond

Jó kis film volt, engem végig lekötött. Egyáltalán nem zavart a durvasága, szinte végig pörgött, akciódús volt. Attól, hogy nem feltétlenül A film, még lehet jó. A szereplők jók voltak, bár kicsit meglepődve olvastam, hogy a főszereplő Rain egy közkedvelt ázsiai énekes, de amint láttam a filmben, harcművész is. De amúgy a többi karakter sem volt rossz, jó volt látni feltűnni egy-két ismerős arcot, bár azért mondjuk Cary-Hiroyuki Tagawát hiányoltam. A verekedések jók, látványosak, a nindzsákat szerintem jól ábrázolták. Az, hogy próbálták úgy beállítani őket, hogy úgy tudnak mozogni, mint az árnyak, engem kicsit idegesített. Ettől függetlenül egyszer mindenképp érdemes megnézni, aki szereti a véres akciódömpinget.
7/10

Kiskakukk 

Véletlenül csíptem el ezt a filmet a tévében, na mondom mi a lóf…. ez… Aztán kellemesen csalódtam, jó kis vérben tocsogós kaszabolás, csihi-puhi megy a filmben. Persze a kötelező ázsiai túlzó elemek nem maradhatnak el ebből sem (fénysebességgel suhanó öreg ninjamester és hasonlók), de jól szórakoztam rajta.

KillerCat 

Mi a jó abban,ha egy csomó nindzsa a sötétben verekszik? Elárulom: az égvilágon semmi. Az egyetlen pozitívumot tehát a látható harcjelenetek jelentették.


Népszerű idézetek

오르쉬

Én csak egyszerű törvényszéki vizsgáló vagyok, ami kb. annyit jelent mint a könyvtáros, csak jobban hangzik.

1 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján