neXt (2020–2020) 2

Egy zseniális, de paranoiás ex-tech vezérigazgató csatlakozik egy kiber-nemzetbiztonsági ügynökhöz és a csapatához, hogy megállítsák a világ első mesterséges intelligencia krízisét: egy rossz útra tért MI-t azzal a képességgel, hogy folyton fejlessze magát. A sorozat elénk tárja, hogyan tör be… [tovább]

Szereposztás

Eve HarlowGina
Fernanda AndradeShea
Aaron MotenBen
Gerardo CelascoTy Salazar
Michael MosleyCM
Jason Butler HarnerTed LeBlanc
Elizabeth CappuccinoAbby
Evan WhittenEthan Salazar
Dann FinkneXt
John SlatteryPaul LeBlanc

További szereplők

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

Rémálom 

Az alapszituáció, miszerint elszabadul egy mesterséges intelligencia, és elkezdi tervezni az emberiség kiirtását, tök jó. Adott az őrült tudós, aki haldoklik is és családgondjai is vannak, mert rossz apa volt, adott egy FBI ügynök, akinek családi gondjai vannak, meg egy idegesítő gyerek… meg egy neonáci, aki szomorú, mert otthagyta a gyerekét… és itt elcsúszik az egész.

Bár jó lenne, hogy a mesterséges intelligencia manipulálja az embereket és felhasználná a technológiát ellenünk, emberek ellen, egyszerűen olyan érdektelenek a karakterek és annyira aránytalanul van a családi dráma adagolva, hogy semmi sci-fi nincs itt. Másfelől az erőltetett cselekményelemek idegesítőek – egy csomó mindent el lehetne intézni, ha LEÜLNÉNEK BESZÉLNI. Semmi oka nincs annak, hogy ez nem történik meg, csak hogy húzzák a történetet… ami leül az első két rész után.

Kaszálva: 1x06


Hasonló filmek címkék alapján