Kedvencelte 3

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

Shad 

Ahh my babies :) imádtam őket:) bár nekem hiányérzetem maradt mindkét fiú múltját illetően, de úgy veszem kettejük kapcsolata volt a lényeg, az pedig ♥♥♥ a két srác között nagyon jó volt a kémia és búcsút intettünk a spoiler világának is ♥ és az, ahogy Seo Joon Ji Woo-ra nézett, az a csillogó szempár…:)) ahh remélem egyszer tényleg jönnek a legalább fél órás részek , majd a rendes sorozatok is…
ahh és holnap még jön egy special rész!

Dreamborder 

Igazából 9 és fél, mert a WYEL után ez tetszett eddig a legjobban, de az még mindig lekörözhetetlen, legalábbis nálam. :)
Egyébként éreztem is a hasonlóságot a két sorozat között. Hangulatra és karakterekre is emlékeztettek egymásra. Jó volt a sztori, de a színészek közti kémia még jobban tetszett! :)
Igen, voltak benne hiányos részek, de a 10 percekbe ennyi fért bele. Így is nagyon élvezhető kis sori volt.

krlany 

Bennem maradtak kérdések és nem csak a két főszereplőnk múltjával kapcsolatban. spoiler Seo Joon nem lett a kedvencem, nem figyelt oda Ji Woo-ra. Tipikusan a „jöttem, láttam, győztem”-típus, aki leginkább csak magára figyel. Nem értem, mit szeretett meg benne JW, hacsak azt nem, hogy az ellentéte. Egyébként aranyosak voltak.

Marinette

A 8 és 9 csillag között vaciláltam, mert bár hiába tudnék sok jót mondani, nekem valami nagyon hiányzott ebből a sorozatból. Valamiért nálam nem működött úgy, nem váltotta ki azt a hatást, amit vártam, amit szerettem volna. Ugyanakkor azt is érzem, ha megnézem majd később még egyszer-kétszer, akkor nagyon tudnám szeretni.

2 hozzászólás
eszter_m 

Valószínűleg ha még 5-6 alkalommal újranézem (annyi biztos lesz), akkor sikerül megfejtenem, miért épp ez a BL működik nekem a legjobban.
Szépen van fényképezve, nyilván. A forgatókönyv jól sikerült, még ha olykor kicsit hiányos is volt a sztori, mert 15 perces részekben nem fejthetünk ki minden háttér történetet. (lássuk be, nem fogjuk megtudni, miért van Ji-woo egyedül, mint az ujjam, vagy hogy Seo-joon miért kezdett el rettegni a hangos zajoktól, hogy a szüleiről ne is beszéljünk) A színészi játék is remek volt, mondjuk nem ez az első szerepük ever, szóval ez annyira nem meglepő. Az egyik legfontosabb szempont nekem mindig a soundtrack és az nagyon rendben volt, minden alkalommal végignéztem az intrót miatta. Hwang Da-seul remekül kikacsintott a Where Your Eyes Linger felé több alkalommal is spoiler
Úgy gondolom, Korea fanfiction trópusokkal dolgozik. spoiler Szerintem mindet olvastam SKAM fanfictionként…
És lássuk be nagyon nem mindegy, hogy spoiler I was like a proud mama hen (túl sok B99-t nézek)


Népszerű idézetek


Folytatása

Összehasonlítás

W-Story


Hasonló filmek címkék alapján