Nancy ül a fűben / Spangli (2005–2012) 35

1 díj · 10 jelölés

Férje váratlan halála és az azt követő pénzügyi gondok miatt Nancy Botwin, aki eddig csak a családjának élt, merész lépésre szánja magát: úgy dönt, hogy a zöldben kamatoztatja tudását, no meg a vagyonát, azaz spangliban utazik. Egykettőre a környék kedvenc marihuána-dílere lesz, olyannyira, hogy… [tovább]

Képek 12

Szereposztás

Mary-Louise ParkerNancy Botwin
Hunter ParrishSilas Botwin
Alexander GouldShane Botwin
Kevin NealonDoug Wilson
Justin KirkAndy Botwin
Elizabeth PerkinsCelia Hodes
Allie GrantIsabelle Hodes
Andy MilderDean Hodes
Tonye PatanoHeylia James
Romany MalcoConrad Shepard

További szereplők

Kedvencelte 15

Várólistára tette 45


Kiemelt értékelések

Ruby_εïз 

Nem fogok hazudni, voltak olyan részek, amikbe belepörgettem. Szerintem nem rossz kis sorozat ez, amolyan Breaking Bad nővel (jó, tudom, messze van ez attól). Nem értem, milye van Nancynek, amivel minden pasit levesz a lábáról. Inkább volt ő vicces, mint komoly. Nem értettem a kapcsolatait. Leginkább Esteban miatt voltam pipa, nagyon elcseszték a karakterét, a végére meg próbáltak volna erőt tenni bele, de hát kútba esett szegény, pedig volt benne potenciál.
A fiúkat nagyon bírtam, főleg Shane-t, hatalmas forma srác. Andyt is nagyon csíptem, szerintem ő vitte el a hátán a sorozatot. Celia eleinte vicces volt, egy idő után már irritált.
*Bob Odenkirk felbukkanása kellemes volt*

Almost_Zed 

Bár az utolsó évadokra mintha kissé elfogyott volna a készítők részéről az ötlet, azért én végignéztem a 8 évadot, mert szórakoztató volt Nancy és családjának kalandjait követni, mely az idilli kertvárosból indult, érintette Mexikót, sőt az egyik évadban kaptunk egy nagyon vicces, az USÁ-t átszelő, kvázi road-movie-t is. Özvegy családanyaként nem könnyű a fűbizniszben helytállni, konkurencia, barátok és mexikói drogbáró-szerető nehezítik az érvényesülést, illetve az életben maradást. Kedvenc karakterem Andy, a srácok nagybácsija volt, igazi lökött lókötő volt.
Szóval összességében kedves emlékeim vannak a sorozatról, mivel rövidek az epizódok, érdemes bepróbálni.

Chris90 

Régről találtam meg ezt a sorozatot. Nagyjából öt hét alatt daráltam le mind a nyolc évadot. (A másodikat talán egy nap alatt.) Érdekes volt így nézni, az tény, hogy az évadvégi cliffhangerek nem ütöttek akkorát, mivel rögtön folytattam is. Az első évadokat imádtam, a legvégére azonban nagyon ellaposodott. A záróepizód nekem csalódás volt. Azért azt mindenképpen megjegyezném, hogy Nancy volt az első főhősnő, akinek a halálát kívántam a sorozat legvégén, annyira idegesítő volt. Celia és Heylia kiírása pedig csak ártott a produkciónak, Andy mellett ők voltak végig üde színfoltok.


Népszerű idézetek

Nevra 

Isabelle: Apa!
Dean: Tessék, drágám?
Isabelle: Anya kidőlt az átriumban.

Nevra 

Nancy: Azt akarom, hogy a gyerekeim féljenek tőlem.
Conrad: Tedd azt, amit az anyám!
Nancy: Éspedig?
Conrad: Belelőtt a lábamba.
Nancy: Ez komoly?
Conrad: Belelőtt a lábamba, be is vagyok tojva tőle.

Nevra 

Celia Hodes: Is it true what they say? That once a white woman's been with a carpenter she never goes back?

Conrad Shepard: Baby, once I nail something, it stays nailed.

Nevra 

Nancy Botwin: Foul! Ref, what's the matter with your whistle?
Celia Hodes: Well, technically, Nancy, Ref can't call a foul. Shane was kicked by his own teammates.


Hasonló filmek címkék alapján