Nancy ül a fűben / Spangli (2005–2012) 31

1 díj · 10 jelölés

Férje váratlan halála és az azt követő pénzügyi gondok miatt Nancy Botwin, aki eddig csak a családjának élt, merész lépésre szánja magát: úgy dönt, hogy a zöldben kamatoztatja tudását, no meg a vagyonát, azaz spangliban utazik. Egykettőre a környék kedvenc marihuána-dílere lesz, olyannyira, hogy… [tovább]

Képek 12

Szereposztás

Mary-Louise ParkerNancy Botwin
Hunter ParrishSilas Botwin
Alexander GouldShane Botwin
Kevin NealonDoug Wilson
Justin KirkAndy Botwin
Elizabeth PerkinsCelia Hodes
Allie GrantIsabelle Hodes
Andy MilderDean Hodes
Tonye PatanoHeylia James
Romany MalcoConrad Shepard

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 15

Várólistára tette 42


Kiemelt értékelések

Nevra 

Lassan végzek a sorozattal, vagy az 5 évaddal amit elterveztem. Nem folytatom mert a 6.évadtól spoiler Ugyebár csak miatta néztem.
A sorozat önmagában nem is lenne rossz. Vannak őrületes karaktere mint pl. Celia <3, Andy, Doug.., és még Heylia.
Akit nagyon nem szerettem az Nancy. Igeeen! pont a főszereplőt nem bírtam. A sorozat előtt láttam pár filmben, ott sem kedveltem. Nekem unszimpatikus. A viselkedése, a beszéde..az, hogy ugye Celia-t a barátnőjének nevezték. Milyen barátnő az, aki utálja a másikat? Jesus..na mindegy. Ezekről még annyit tudnék írni.
Doug nem volt szimpatikus, egészen a 2.évadig. Ott ugye, spoiler ne ott megkedveltem. Miután „szakítottak” megint nem bírtam. Andy. Hát mit is lehetne mondani róla. Nagy barom:D De azért szerethető is.
JA! A másik ami nagyon bosszantott az első perctől kezdve. Isabelle, hogy utálhatta ennyire az anyját? Jóóóóó tudom, hogy Celia sem volt az év anyja, de na. Úgy mond csak jót akart. A kezdettől fogva csak azt akarta, hogy a lánya ne legyen duci. Meg mikor spoiler Ja nem mellesleg a spoiler Ezek után elgondolkodom, hogy legyek-e anya…:D
Bárki mondhat bármit, nekem Celia volt az értelem a sorozatban. Elizabeth Perkins istennő vagy!!!! 10/10
Azért megtudtam egysmást a fűről, a drogokról. Ezek a dolgok még érdekesek is voltak. Meg az is tetszett, hogy hogyan bujtatták a zsaruk meg a szomszédok elől a füvet.
Végül is szép volt, hogy pár évad után spoiler füvet árult.:D

Almost_Zed 

Bár az utolsó évadokra mintha kissé elfogyott volna a készítők részéről az ötlet, azért én végignéztem a 8 évadot, mert szórakoztató volt Nancy és családjának kalandjait követni, mely az idilli kertvárosból indult, érintette Mexikót, sőt az egyik évadban kaptunk egy nagyon vicces, az USÁ-t átszelő, kvázi road-movie-t is. Özvegy családanyaként nem könnyű a fűbizniszben helytállni, konkurencia, barátok és mexikói drogbáró-szerető nehezítik az érvényesülést, illetve az életben maradást. Kedvenc karakterem Andy, a srácok nagybácsija volt, igazi lökött lókötő volt.
Szóval összességében kedves emlékeim vannak a sorozatról, mivel rövidek az epizódok, érdemes bepróbálni.

Chris90 

Régről találtam meg ezt a sorozatot. Nagyjából öt hét alatt daráltam le mind a nyolc évadot. (A másodikat talán egy nap alatt.) Érdekes volt így nézni, az tény, hogy az évadvégi cliffhangerek nem ütöttek akkorát, mivel rögtön folytattam is. Az első évadokat imádtam, a legvégére azonban nagyon ellaposodott. A záróepizód nekem csalódás volt. Azért azt mindenképpen megjegyezném, hogy Nancy volt az első főhősnő, akinek a halálát kívántam a sorozat legvégén, annyira idegesítő volt. Celia és Heylia kiírása pedig csak ártott a produkciónak, Andy mellett ők voltak végig üde színfoltok.


Népszerű idézetek

Nevra 

Isabelle: Apa!
Dean: Tessék, drágám?
Isabelle: Anya kidőlt az átriumban.

Nevra 

Nancy: Azt akarom, hogy a gyerekeim féljenek tőlem.
Conrad: Tedd azt, amit az anyám!
Nancy: Éspedig?
Conrad: Belelőtt a lábamba.
Nancy: Ez komoly?
Conrad: Belelőtt a lábamba, be is vagyok tojva tőle.

Nevra 

Celia Hodes: Is it true what they say? That once a white woman's been with a carpenter she never goes back?

Conrad Shepard: Baby, once I nail something, it stays nailed.

Nevra 

Nancy Botwin: Foul! Ref, what's the matter with your whistle?
Celia Hodes: Well, technically, Nancy, Ref can't call a foul. Shane was kicked by his own teammates.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján